Η Γη της Ελιάς: Τα νερά της Βασιλικής σπάνε και η γέννα ξεκινά πρόωρα!

Καταιγιστικές αναμένεται να είναι και απόψε οι εξελίξεις στην επιτυχημένη δραματική σειρά του Mega, Η Γη της Ελιάς. Συγκεκριμένα, στο χθεσινό επεισόδιο της σειράς είδαμε τη Χάιδω, ορμώμενη από την απελπισία της Βασιλική, να πλησιάζει πλησιάζει πάλι τον Στάθη και να τον παρακαλά να αναθεωρήσει. Επιπλέον, είδαμε τον Γιώργη να βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση και οι γιατροί να προσπαθούν με κάθε τρόπο να του σώσουν τη ζωή.

Παράλληλα, ο Πότης πήρε την απόφαση να κάνει στροφή στη ζωή του και γι’ αυτό ξεκίνησε το διάβασμα. Επίσης, είδαμε τον Μάνο να μαλακώνει απέναντι στην Αντιγόνη κι εκείνη να ευελπιστεί ότι κάποια στιγμή η σχέση τους θα φτιάξει. Στο μεταξύ, η συγκατοίκηση του Ισίδωρου με την Αντιγόνη, όπως είδαμε, έφερε στην επιφάνεια προβλήματα και προστριβές.

Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς;

Μια σοβαρή επιπλοκή οδηγεί τον Γιώργη στο χειρουργείο για δεύτερη φορά και η Ιουλία χάνει τη γη κάτω απ’ τα πόδια της. Επιπλέον, απόψε θα δούμε πως η δόση του δανείου παραμένει απλήρωτη κι ο Στέφανος, έξαλλος, πλησιάζει τη Μυρτάλη και της κάνει ένα σοβαρό ξεκαθάρισμα. Τα νερά της Βασιλικής σπάνε και η γέννα της ξεκινά πρόωρα!

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss