Η νέα ταινία Saw που θα γίνει – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

[Total: 0 Average: 0]

Οι ταινίες Saw σίγουρα ξεχείλωσαν από ένα σημείο και μετά, δημιούργησαν ένα από τα πιο εμπορικά franchise στο είδος του τρόμου και μετά την ταινία Jigsaw για την οποία σας γράψαμε αναλυτικά, έχουμε μια ακόμα

Το franchise θα έχει και επίσημα ταινία Saw Χ, η οποία θα ακολουθήσει το reboot (Spiral: From the Book of SAW), που θεωρείται ως η 9η. Οι Twisted Pictures και Lionsgate θα είναι στην παραγωγή και θα κυκλοφορήσει στις 27 Οκτωβρίου 2023.
Το απίστευτα πετυχημένο εμπορικά franchise θα έχει ως σκηνοθέτη Kevin Greutert (των «Saw VI» (2009) και «Saw: The Final Chapter» (2010)), χωρίς ακόμα να υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με την υπόθεση, ωστόσο θα υπάρξει η επιστροφή του Tobin Bell στον ρόλο του Jigsaw, a.k.a. John Kramer, αλλά και της  Shawnee Smith που πρωτοέκανε την εμφάνιση της το 2004 ως Amanda Young.
Επίσης παίζουν οι Synnøve Macody Lund, Steven Brand, Michael Beach (Dahmer), Renata Vaca (Pedal to Medal), Paulette Hernandez (Crown of Tears), Joshua Okamoto (Control-Z), Octavio Hinojosa (How to Survive Being Single), κ.α.

Cineramen

Νίκος Δρίβας
Facebook Twitter Google+
Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Δείτε ακόμα στο Cineramen

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss