«Ήλιος»: Ήρθε το τέλος της διορίας που έδωσε η Μαργαρίτα στην Αλίκη

Οι εξελίξεις στην επιτυχημένη σειρά «Ήλιος» αναμένεται για μια ακόμη φορά να είναι καταιγιστικές και να καθηλώσουν τους τηλεθεατές.

Τι θα δούμε σήμερα;

Ειδικότερα, στο σημερινό επεισόδιο της σειράς θα δούμε την Αλεξάνδρα να συλλαμβάνεται για τον φόνο της Έλσας Παναγιωτίδη και να μπαίνει στη φυλακή. Παράλληλα, η Αστυνομία την ανακρίνει, ο Δημήτρης ωστόσο πιστεύει ότι είναι αθώα και πως πίσω από τον φόνο της Έλσας κρύβεται ο ίδιος άνθρωπος που σκότωσε τον Φίλιππο.

Ενώ επιμένει να τη ρωτάει αν γνωρίζει κάτι για τον φόνο του Βολίδη. Την ίδια ώρα, ο Φάνης, θέλοντας να γλυτώσει την φυλακή, εκβιάζει την Αστυνομία πως θα αποκαλύψει πως ο Νικήτας ζει.

Η Λήδα εμφανώς απογοητευμένη από αυτήν την εξέλιξη, είναι βέβαιη πια πως ο Νικήτας θα πρέπει να φύγει από την Καβάλα για πάντα. Επίσης, θα δούμε την Αθηνά να εκφράζει τον προβληματισμό της στην Ελπίδα αναφορικά με τον τρόπο που χειρίζεται την υπόθεση του Ιάσονα και γι’ αυτό έρχεται σε αντιπαράθεση μαζί της.

Η Ελπίδα προσπαθεί να βοηθήσει τον Ιάσονα να θυμηθεί τι έκανε την ώρα του φόνου των γονιών του, προκειμένου να αποδειχθεί ότι είναι αθώος.

Την ίδια στιγμή, ο Αντώνης καταρρέει στο κτήμα και η Δάφνη καλεί βοήθεια με τον φόβο να συλληφθεί και να χάσει το παιδί της. Ο Μιχάλης βέβαια, βρίσκεται σε δίλημμα για το αν θα πρέπει να μιλήσει στον Δημήτρη για τη φωτογραφία της Αλίκης από το πάρτι του 2003 ή αν είναι προτιμότερο να κρατήσει το στόμα του κλειστό.

Επίσης, το τέλος της διορίας που έδωσε η Μαργαρίτα στην Αλίκη έχει φτάσει με την Μαργαρίτα να αναγκάζει την Αλίκη να πάει μαζί της στο Τμήμα και να πει όλη την αλήθεια για τη δολοφονία του άντρα της. Η Αλίκη της λέει όλη την αλήθεια για τον φόνο του άντρα της, ωστόσο η κατάληξη θα είναι τραγική!

Δείτε το τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου της σειράς «Ήλιος» (Τετάρτη 20.10.2021):

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss