«Ήλιος»: Κορυφώνεται η αγωνία για την εξαφάνιση του Δημήτρη

Καταιγιστικές θα είναι και αυτή την εβδομάδα οι εξελίξεις στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1, «Ήλιος» με τους πρωταγωνιστές να βρίσκονται σε αδιέξοδο.

Τι θα δούμε απόψε;

Ειδικότερα, στο σημερινό επεισόδιο της σειράς «Ήλιος» θα δούμε πως κάθε ώρα που περνάει η αγωνία για την εξαφάνιση του Δημήτρη θα μεγαλώνει. Παράλληλα, η Αλίκη είναι απελπισμένη, καθώς δεν προκύπτει κανένα στοιχείο που να δείχνει ότι ο Δημήτρης μπορεί να είναι ζωντανός.

Εκείνος ωστόσο, βρίσκεται στο ερημικό σπίτι της Νάντιας, όπου δέχεται τη φροντίδα της χωρίς να μπορεί να υποψιαστεί τις αληθινές της προθέσεις. Την ίδια στιγμή, θα δούμε πως η Αθηνά θα ανακαλύψει πως ο Δημήτρης ήξερε τη γυναίκα στην οποία ανήκει το περίφημο DNA που βρέθηκε πάνω στον Βολίδη.

Στη συνέχεια του αποψινού επεισοδίου, θα δούμε τη Λήδα να καταλαβαίνει πως κάποιος παρακολουθεί το σπίτι της και με τη σειρά της, το λέει στον Νικήτα. Ο Χρήστος με την Δάφνη και την Σοφία επίσης, στήνουν ένα σχέδιο προκειμένου να πάρουν επιτέλους στα χέρια τους το μωρό τους. Γι’ αυτό λοιπόν, πρόκειται να κλείσουν ένα ραντεβού και θα πάνε σ’ αυτήν την επικίνδυνη συνάντηση. Ωστόσο, η τύχη δεν θα είναι με το μέρος τους.

Δείτε το τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου της σειράς «Ήλιος» (Δευτέρα 1.11.2021):

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss