Ηθοποιοί που… δεν τα έκαναν όλα για τα λεφτά σε ταινίες – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

Έχουμε συνηθίσει να ακούμε για τρομερά ποσά στο Χόλιγουντ και αμοιβές που ξεπερνούν κάθε φαντασία, αλλά μερικοί ηθοποιοί σε ταινίες και ρόλους που έκαναν μεγάλη επιτυχία (κάποιοι από αυτούς έφτασαν και σε υποψηφιότητα για Οscar) και αποδείχθηκαν εξαιρετικά… χαμηλόμισθοι σε σχέση με τα όσα προσέφεραν.

Παρακάτω υπάρχουν πολλές περιπτώσεις όπου ηθοποιοί είτε έριξαν το κασέ τους για να συμμετάσχουν σε μια ταινία, είτε πληρώθηκαν πολύ λίγο με βάση την ταινία και το ταλέντο τους, πάντα με βάση τα Χολιγουντιανά δεδομένα. Αναλυτικά:

Μπορεί η ταινία να του χάρισε την πρώτη του Οσκαρική υποψηφιότητα, ωστόσο μοιάζει απίστευτο το γεγονός ότι ο Ryan Gosling εισέπραξε μόλις 1.000 δολάρια τη βδομάδα για να πρωταγωνιστήσει στο Half Nelson.

Η Spencer Lacey Ganus δεν είναι ευρέως γνωστή, αλλά η ταινία της έκανε τεράστια επιτυχία. Η Ganus δάνεισε την φωνή της στην έφηβη Elsa του Frozen, της μεγαλύτερης εισπρακτικής επιτυχίας όλων των εποχών στην ιστορία του animation. Η πρωταγωνίστρια δούλεψε μόλις μια μέρα και πήρε 926 δολάρια. Μπορεί να φαίνονται πολλά για μια μέρα, αλλά με βάση την επιτυχία της ταινίας, ήταν ελάχιστα και έτσι μελλοντικά της καταβλήθηκαν άλλα 10.000 δολάρια.

Ένας από τους πιο “ριγμένους” της λίστας είναι με διαφορά ο Jonas Hill, καθότι στον Λύκο της Wall Street έλαβε μόλις 60.000 δολάρια για μία ταινία του Scorsese που και του χάρισε μια υποψηφιότητα για Όσκαρ, αλλά είχε και μεγάλο budget, με αποκορύφωμα τα 10 εκ. του Leonardo Di Caprio.

O Barkhad Abdi, συμπρωταγωνιστής του Tom Hanks μπορεί να πήρε γύρω στα 65.000 δολάρια για τ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

Don't Miss