Κάμερα κατέγραψε νταντά να χαστουκίζει νήπιο

Ένα ζευγάρι Τούρκων που ζουν στην Κωνσταντινούπολη, βρέθηκε μπροστά στο θέαμα της νταντάς, που είχαν στο σπίτι, να χαστουκίζει με δύναμη το μικρό αγοράκι τους. Το περιστατικό κατέγραψε κάμερα που είχαν τοποθετήσει οι γονείς μέσα στο σπίτι για να καταγράψουν τις κινήσεις της 54χρονης γυναίκας…

…μιας και οι υποψίες που είχαν πως κακομεταχειριζόταν το παιδί τους ήταν έντονες. Αυτές οι υποψίες έγιναν ακόμα πιο ισχυρές όταν παρατήρησαν μώλωπες στο σώμα του παιδιού.

Η 54χρονη Νάντια Σάποβαλ, φαίνεται στο βίντεο που δημοσίευσε η Dailymail, να ασκεί βία στο μικρό αγοράκι ενώ εκείνο κλαίει. Κάποια στιγμή, μάλιστα, του ρίχνει ένα δυνατό χαστούκι στο πρόσωπο για να το κάνει να σωπάσει.

Πριν ακόμα το ζευγάρι δει το βίντεο και ειδοποιήσει την αστυνομία, είχε ήδη απολύσει την νταντά λόγω της οργισμένης αντίδρασής της, όταν εκείνη συνειδητοποίησε ότι οι κινήσεις της καταγράφονταν από κρυφή κάμερα.

Η 54χρονη γυναίκα, γνωρίζοντας πως το ζευγάρι, μόλις δει το υλικό θα υποβάλλει μήνυση, διέφυγε στα νοτιοδυτικά της χώρας όπου τελικά εντοπίστηκε και συνελήφθη από τις τουρκικές Αρχές.

Latest Posts

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.