Κατερίνα Καραβάτου: Η εξομολόγηση για τη Μαρία Ηλιάκη

Η Κατερίνα Καραβάτου, η οποία ανήκει πλέον στην τηλεοπτική οικογένεια του Mega, έδωσε την πρώτη της συνέντευξη μετά από τον χωρισμό της με τον ηθοποιό Κρατερό Κατσούλη.

«Επέλεξα τη συγκεκριμένη πρόταση του Mega,γιατί ένιωσα ότι μου ταίριαζε περισσότερο»

Αρχικά, μιλώντας για την μεταγραφή της στο Mega, παρουσιάστρια είπε: «Επέλεξα τη συγκεκριμένη πρόταση του Mega, γιατί ένιωσα ότι μου ταίριαζε περισσότερο, ότι βρίσκομαι σε ένα περιβάλλον όπου αισθάνομαι πολύ οικεία, πολύ όμορφα, με ανθρώπους στην ηγεσία που γνωρίζω από παλιά και τους έχω εμπιστοσύνη».

«Για μένα η αίσθηση της αγάπης και της ασφάλειας είναι το παν»

Και συνέχισε λέγοντας: «Με τίμησαν με την πρότασή τους και όταν βρεθήκαμε όλοι μαζί ξανά, ήξερα ότι έχω κάνει τη σωστή επιλογή. Για μένα η αίσθηση της αγάπης και της ασφάλειας είναι το παν».

Αμέσως μετά, αναφερόμενη στο νιώθει που επιστρέφει στη ζώνη του Σαββατοκύριακου, η Κατερίνα Καραβάτου δήλωσε: «Ενθουσιασμένη! Αλήθεια, ανυπομονώ. Η πρόταση του Mega αφορούσε τη συγκεκριμένη ζώνη και ο στόχος μου είναι να κάνουμε μια εκπομπή που να αφορά όλους τους ανθρώπους.

«Θα ζούμε εντός πραγματικότητας όλοι μαζί»

«Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να είμαστε μια καλή παρέα σε μια ζοφερή εποχή, όπου θα έχουμε και χιούμορ αλλά και θα καταθέτουμε την άποψή μας και θα βοηθάμε όπως και όπου χρειάζεται. Θα ζούμε εντός πραγματικότητας όλοι μαζί», είπε η παρουσιάστρια.

Θα συνεργαστεί με την Έλενα Χριστοπούλου;

Όσον αφορά αυτά που ακουστεί, ότι δηλαδή στο νέο της εγχείρημα θα έχει μαζί της την Έλενα Χριστοπούλου, η ίδια απαντά: «Η Έλενα δεν είναι συνεργάτης μου, είναι αδελφή μου, είναι κουμπάρα μου».

«Η Έλενα δεν είναι συνεργάτης μου, είναι αδελφή μου»

Και συμπλήρωσε: «Με έχει βοηθήσει τόσο πολύ με τρόπους που δεν μπορώ να περιγράψω και αν το κάνω ποτέ θα είναι με τη δική της συναίνεση. Εύχομαι να έχω κάνει κι εγώ το ίδιο για εκείνη. Το αν θα είναι στην εκπομπή είναι δευτερεύον. Το σημαντικό είναι ότι υπάρχει στη ζωή μου».

Για τη Μαρία Ηλιάκη: «Εγώ πάντα ήθελα να συνεργαστώ ξανά με τη Μαρία»

Στη συνέχεια, μιλώντας για τη Μαρία Ηλιάκη, είπε χαρακτηριστικά: «Τη Μαρία την αγαπώ. Τα δάκρυά μου για εκείνη ήταν δάκρυα χαράς, γιατί είναι ένα κορίτσι που κατάφερε να ξεπεράσει τα εμπόδιά της κι αυτό είναι κάτι που εκτιμώ πολύ».

«Εγώ πάντα ήθελα να συνεργαστώ ξανά με τη Μαρία. Γενικά οι άνθρωποι που ήμασταν μαζί στο “Κους Κους” λέμε πάντα ότι θέλουμε να ξανασυνεργαστούμε, έχουμε σχέσεις οικογενειακές», πρόσθεσε.

«Είναι εξωπραγματικά συγκινητικό αυτό»

Και τόνισε: «Μας έχει “δέσει” μια ιστορία τηλεοπτική που έγινε πολύ προσωπική. Είναι εξωπραγματικά συγκινητικό αυτό. Δεν είναι πολύ ωραίο σε έναν χώρο που θεωρείται ανθρωποφάγος να αποδεικνύεται πως μπορεί και να μην είναι;»

Η συνέντευξη δόθηκε στο περιοδικό ΟΚ! και τον Νίκο Γεωργιάδη.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss