Κατερίνα Βρανά: Όταν βγήκα από την Εντατική με έπιασε άγχος μήπως πέσω σε κατάθλιψη

Η Κατερίνα Βρανά έδωσε συνέντευξη στο «Gala» και στον Κώστα Μπουρούση και μίλησε για το πως αντιμετώπισε το πρόβλημα με την υγεία της.

«Αγνόησα κάθε σημάδι»

Στην ερώτηση του δημοσιογράφου «ήσουν λοιπόν σε μια πολύ καλή φάση της ζωής σου όταν αρρώστησες. Δεν αναρωτήθηκες γιατί σε εμένα;» η Κατερίνα Βρανά απάντησε: «Ποτέ. Γιατί ξέρω γιατί. Επειδή ήμουν μ…ς. Αγνόησα κάθε σημάδι. Πήγαινα γυρεύοντας».

«Ήταν από τους μεγαλύτερους φόβους μου»

Στη συνέχεια, η Κατερίνας Βρανά απαντώντας στην ερώτηση «από τη στιγμή που επανήλθες στην ενεργό δράση σε βλέπουμε αισιόδοξη, να αποδομείς αυτό που σου συνέβη, να το αξιοποιείς ακόμα και στη δουλειά σου. Δεν σε πήρε ποτέ από κάτω;», είπε: «Ήταν από τους μεγαλύτερους φόβους μου. Την πρώτη εβδομάδα που βγήκα από την Εντατική στην Ελλάδα με έπιασε άγχος μήπως πέσω σε κατάθλιψη. Μέχρι τώρα όμως καλά πάει η φάση».

«Κι η οικογένεια κι οι φίλοι μου με βοήθησαν πολύ»

Και συνέχισε λέγοντας: «Έχω ψυχολόγο την οποία έβλεπα από πριν, στην οποία πηγαίνω πού και πού για να ξασκαρτάρω και να ξεκαθαρίσω. Κι η οικογένεια κι οι φίλοι μου με βοήθησαν πολύ. Όποτε πήγαινα να αγχωθώ, το περιβάλλον μου λειτουργούσε κατευναστικά».

«Πιστεύω ότι αυτοί οι άνθρωποι με έσωσαν, οι γιατροί, οι νοσοκόμες κι η οικογένειά μου»

Επίσης, η Κατερίνα Βρανά συμπλήρωσε: «Πιστεύω ότι αυτοί οι άνθρωποι με έσωσαν, οι γιατροί, οι νοσοκόμες κι η οικογένειά μου. Και ήταν το στυλ υποστήριξης που μου ταίριαζε. Με χιούμορ, με κατανόηση, με λίγο καφρίλα και με πολλή αγάπη».

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss