Κώστας Αποστολάκης: Κάθε μέρα ζητάω συγγνώμη από την πρώην σύζυγό μου και από τον Θεό

Ο Κώστας Αποστολάκης μίλησε στην εκπομπή «Εμείς» σε ένα διάλειμμα από τις πρόβες της παράστασης «Τι είδε ο μπάτλερ». Ο δημοσιογράφος Γιώργος Οικονομάκης βρέθηκε στα καμαρίνια του θεάτρου Άλμα και συζήτησε με τον ηθοποιό για το θέατρο, την πίστη του στον Θεό και τη μεγάλη συγγνώμη που ζητάει ο ίδιος καθημερινά από την πρώην σύζυγό του.

«Πίστευα στα Ταρώ, στη χαρτομαντεία, στην τύχη, στα όνειρα, στα φαντάσματα, αλλά όχι στον Θεό»

«35 χρόνια προσπαθούσα να φτιάξω κάτι μόνος μου και δεν έφτιαξα τίποτα. Τα «εγώ» μου δεν μπορούσαν να συνεννοηθούν. Πίστευα στα Ταρώ, στη χαρτομαντεία, στην τύχη, στα όνειρα, στα φαντάσματα, αλλά όχι στον Θεό. Πώς γίνεται να υπάρχουν όλα τα μεταφυσικά εκτός από τον Θεό;», εξομολογήθηκε ο Κώστας Αποστολάκης για την στροφή του προς την πίστη.

Κώστας Αποστολάκης: «Ο Sin Boy είναι παράδειγμα προς αποφυγήν» (vid) | Έθνος

«Εγώ το ένιωσα από μπροστά χωρίς να κάνω τίποτα»

Για το θείο σημάδι που του φανερώθηκε αποκάλυψε: «Έχεις νιώσει να σου σπάνε τη σπονδυλική σου στήλη; Εγώ το ένιωσα από μπροστά χωρίς να κάνω τίποτα. Ήταν ένα φως. Κι από κείνη την ώρα ένιωθα μία ευτυχία χωρίς να συμβαίνει τίποτα».

Κώστας Αποστολάκης: «Άλλο γ@@@@@μη και άλλο αγαπήσιμη»

«Με την αλήθεια ήμουν στα μαχαίρια»

«Κουράστηκε η ψυχή μου να ζει με ποτά, ξενύχτια, γυναίκες, ψευτιές, διπλωματία, υποκρισία, έπαρση. Με την αλήθεια ήμουν στα μαχαίρια» δήλωσε ο ηθοποιός, ενώ τόνισε ότι οι επισκέψεις στο Άγιο Όρος του μαθαίνει να μην έχει ανάγκη την ύλη.

«Ήμουν εγωιστής και δειλός»

Τέλος, ο Κώστας Αποστολάκης κατέληξε λέγοντας: «Τίποτα δεν πήγε καλά στον γάμο μου, γιατί δεν ήμουν όπως πρέπει. Ήμουν εγωιστής και δειλός. Κάθε μέρα ζητάω συγγνώμη από την πρώην σύζυγό μου και από τον Θεό».

Latest Posts

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

Don't Miss