Κριτική για την ταινία The Unbearable Weight of Massive Talent – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

Στην ταινία The Unbearable Weight of Massive Talent ο Cage υποδύεται ουσιαστικά τον εαυτό του που παίρνει ένα εκατομμύριο δολάρια για να εμφανιστεί στο πάρτι ενός φανατικού θαυμαστή του. Όμως, αυτός δεν είναι και τόσο καλό παιδί. Γι΄αυτό η CIA θα προσεγγίσει τον Cage για να αναλάβει να βρει τις παρανομίες του και να δώσει τα απαραίτητα στοιχεία ώστε να συλληφθεί.

Κανονικά δεν χωράει κριτική για κάθε ταινία του Nicolas Cage, μια και ο άλλοτε μεγάλος σταρ για να ξεχρεώσει (κυριολεκτικά) παίζει σε ότι βρει, ωστόσο η ταινία The Unbearable Weight of Massive Talent (που έχει μια περίεργη αλλά και ενδιαφέρουσα ιδέα) διαφέρει από όλες τις υπόλοιπες ταινίες του ηθοποιού.
Η ταινία σίγουρα είναι αυτή που περιμέναμε να δούμε τον Cage και αναμφίβολα σε αποζημιώνει όσο δεν πάει, προορισμένη να γίνει cult και να δώσει μαζεμένες κλασικές στιγμές της καριέρας του μέσα σε πάνω από 1,5 ώρα.
Η ταινία σίγουρα είναι η αποθέωση του ηθοποιού και όλα τα παραπάνω που αναφέραμε, λειτουργούν θετικά στο μεγαλύτερο βαθμό και ελάχιστα ως αρνητικά με την έννοια κάποιων ελάχιστων επιτηδευμένων σκηνών.
Από την αρχή σε βάζει στο κλίμα, άλλωστε δεν χρειαζόταν και πολύ μεγάλη προσπάθεια για να γίνει και μέσα από το υποτυπώδες στόρι, χτίζει μια νοσταλγική ταινία που προσφέρει άφθονο fun, δικαιολογώντας αυτό για το οποίο γυρίστηκε.
Easter eggs, σκηνές meta και πολλά ακόμα κάνουν παρέλαση μέσα από τα λόγια του Nicolas Cage με όλα τα υπόλοιπα να μην σε πολυενδιαφέρουν (o …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss