Η Links of London άνοιξε το πρώτο σημείο πώλησης στην Γαλλία

Η Links of London, το γνωστό Βρετανικό brand κοσμημάτων και ρολογιών, εγκαινιάζει τη λειτουργία του νέου σημείου πώλησης της στον απόλυτο shopping προορισμό, στη Galeries Lafayette Montparnasse, στο Παρίσι. Αποπνέοντας πολυτέλεια και κομψότητα, το άνοιγμα του πρώτου σημείου πώλησης Links of London στη Γαλλική πρωτεύουσα ήταν αναπόφευκτο.

Ο νέος εκλεπτυσμένος χώρος συμβαδίζει απόλυτα με τον χαρακτήρα της Links of London αφού συνδυάζει τη βρετανική κληρονομιά και τις κλασσικές παραδόσεις με σύγχρονα στοιχεία εμπνευσμένα από την αρχιτεκτονική των Βρετανικών Townhouses. Στην καρδιά της Πόλης του Φωτός φιλοξενούνται πλέον οι ξεχωριστές συλλογές της Links of London για άνδρες και γυναίκες.

Οι επισκέπτες έχουν την δυνατότητα να περιηγηθούν και να ανακαλύψουν τις αγαπημένες συλλογές τους, όπως τις εμβληματικές συλλογές Sweetie και Friendship, καθώς και τις νέες συλλογές για τον Φθινόπωρο/ Χειμώνα.

Μέσα στον Ιανουάριο του 2017, η Links of London θα ανοίξει σημεία πώλησης και στη Galeries Lafayette Bordeaux και Nantes.

Διεύθυνση: Galeries Lafayette Montparnasse, 22 rue du Départ, 75015, Παρίσι.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss