Με ονομαστικό εισιτήριο θα μπαίνουν πλέον οι επισκέπτες στο Κολοσσαίο

Με απόφαση του ιταλικού υπουργείου Πολιτισμού, ξεκίνησε η διάθεση ονομαστικών εισιτηρίων για την είσοδο στο Κολοσσαίο. Ιταλοί και ξένοι επισκέπτες θα μπορούν να αγοράζουν τα νέα αυτά εισιτήρια στα ταμεία έξω από το «αμφιθέατρο Φλάβιο», μέσω διαδικτύου στη διεύθυνση www.colosseo.it και χρησιμοποιώντας ειδικό αριθμό τηλεφώνου.

Κολοσσαίο: 8+1 πράγματα που δεν γνωρίζατε για το ιστορικό μνημείο!

Η απόφαση ελήφθη για να καταπολεμηθεί το φαινόμενο της αισχροκέρδειας και της μεταπώλησης εισιτηρίων, το οποίο το τελευταίο χρονικό διάστημα έλαβε ανησυχητικές διαστάσεις.

«Η υλοποίηση της συγκεκριμένης απόφασης προχώρησε με ταχύτατους ρυθμούς. Μπορούμε να πούμε ότι χάρη στην κίνηση αυτή και στην όλο και μεγαλύτερη προσφορά προς τους επισκέπτες ξεκινά πραγματικά μια νέα εποχή για το αρχαιολογικό πάρκο του Κολοσσαίου», δήλωσε ο Ιταλός υπουργός Πολιτισμού Τζενάρο Σαντοζουλιάνο.

Τι έτρωγαν στις εκδηλώσεις στο Κολοσσαίο | ΤΟ ΠΑΡΟΝ

Την λήψη μέτρων για να καταπολεμηθεί η μεταπώληση των εισιτηρίων σε ιδιαίτερα αυξημένες τιμές είχαν ζητήσει με έμφαση, μεταξύ των άλλων, δημοτικοί σύμβουλοι της Αιώνιας Πόλης και τα μέλη της Ιταλικής Ένωσης Ξενοδόχων.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss