Μαρίνα Σάττι: Με πλήγωναν τα αρνητικά σχόλια, νόμιζα ότι ήταν αλήθεια

Η Μαρίνα Σάττι παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Love It» και τη δημοσιογράφο Κατερίνα Νινιού με αφορμή τον πρώτο της ολοκληρωμένο δίσκο.

Μέσα σε όλα, η όμορφη τραγουδίστρια μίλησε για το μπούλινγκ που δέχθηκε στο ξεκίνημα της διαδρομής της, καθώς και τον αγαπημένο της μπαμπά που ζει στο Σουδάν.

«Όλο αυτό που συμβαίνει γύρω μας και όλη αυτή η πληροφορία που υπάρχει στο διαδίκτυο, την τηλεόραση και τα μέσα»

Συγκεκριμένα, η Μαρίνα Σάττι σημείωσε χαρακτηριστικά πως «όλα αυτά τα συμβάντα, τα λόγια και οι εικόνες που μπορεί να ακούμε όλοι μεγαλώνοντας ίσως μου έκοψαν τα φτερά στη διαδρομή μου. Μιλάμε για το μπούλινγκ που δεχόμασταν παλιά αλλά δεν μιλάμε για το μπούλινγκ που δεχόμαστε τώρα που είμαστε μεγάλοι. Όλο αυτό που συμβαίνει γύρω μας και όλη αυτή η πληροφορία που υπάρχει στο διαδίκτυο, την τηλεόραση και τα μέσα… Πόσο εύκολο είναι για κάποιον να πει κάτι για κάποιον άλλον».

«Παλιά τα παρακολουθούσα και με πλήγωναν, τα έπαιρνα προσωπικά γιατί νόμιζα ότι ήταν αλήθεια»

Και συνέχισε λέγοντας: «Συνήθως όταν ακούω κάτι που νιώθω ότι με υποτιμά, με πεισμώνει πάρα πολύ αλλά δεν μπαίνω να τα βλέπω πια. Παλιά τα παρακολουθούσα και με πλήγωναν, τα έπαιρνα προσωπικά γιατί νόμιζα ότι ήταν αλήθεια».

«Είναι περήφανος για μένα και μου λείπει γιατί έχω πάρα πολλά χρόνια να πάω στο Σουδάν»

«Η αδελφή μου, που είναι 14 ετών και ζει με τον μπαμπά μου στο Σουδάν, μου στέλνει βιντεάκια που κάθεται μαζί με τον μπαμπά μου στο λάπτοπ και βλέπουν τα βίντεο μου το ένα μετά το άλλο στη σειρά. Είναι περήφανος για μένα και μου λείπει γιατί έχω πάρα πολλά χρόνια να πάω στο Σουδάν» συμπλήρωσε η Μαρίνα Σάττι.

Latest Posts

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.