Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Στο Survivor έψαχνα για αποφάγια, έχω φάει από σκουπίδια

Την καλύτερη της επαγγελματική χρονιά διανύει δίχως άλλο η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου μετά τη συμμετοχή και την αντοχή της στο Survivor.

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου μίλησε στο «Secret» και την δημοσιογράφο Σάσα Σταμάτη για την εμπειρία που βίωσε στον μακρινό Άγιο Δομίνικο τους τελευταίους μήνες.

«Μου έμαθε πάρα πολλά πράγματα και αναθεώρησα πολλά στη ζωή μου»

«Αισθάνομαι πάρα πολύ ευγνώμων, γιατί ήταν μια ανεπανάληπτη εμπειρία, από όλες τις απόψεις. Μου έμαθε πάρα πολλά πράγματα και αναθεώρησα πολλά στη ζωή μου», τόνισε, μεταξύ άλλων η ίδια.

«Σε κάποιο αγώνισμα έφτασα στο σημείο να κλάψω με λυγμούς, γιατί δεν είχα άλλο κουράγιο να συνεχίσω, όμως ξεπέρασα τον εαυτό μου»

Ωστόσο, τα πράγματα δεν ήταν τόσο ρόδινα στον Άγιο Δομίνικο και το Survivor, αφού η ίδια αντιμετώπισε πολλές αντίξοες συνθήκες. «Ήμουν δύο ώρες κάτω από τη βροχή, όρθια, έχω φάει από σκουπίδια, έχω ψάξει στο χώμα μήπως βρω αποφάγια, με έχει δαγκώσει ποντίκι… Ωστόσο, δέθηκα υπερβολικά με ανθρώπους σε πάρα πολύ μικρό χρονικό διάστημα. Σε κάποιο αγώνισμα έφτασα στο σημείο να κλάψω με λυγμούς, γιατί δεν είχα άλλο κουράγιο να συνεχίσω, όμως ξεπέρασα τον εαυτό μου», δήλωσε χαρακτηριστικά η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης.

Τι είπε για την προσωπική της ζωή;

Τέλος, όσον αφορά τα προσωπικά της, η ίδια είπε πως είναι στην καλύτερή της φάση αφού συγκατοικεί με τον σύντροφό της, Κώστα Πηλαδάκη, που τη στηρίζει σε κάθε της επιλογή.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss