Ο Christian Bale είπε οτι… οφείλει την καριέρα του στον Leonardo DiCaprio για έναν συγκεκριμένο λόγο – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

Ο Christian Bale πέρα από σπουδαίο ταλέντο είναι ένας από τους ηθοποιούς που δεν διστάζει να αλλάξει την εικόνα του και έχει καταφέρει να προσελκύσει το ενδιαφέρον των θεατών με πολλές ταινίες.

Σε συνέντευξή του στο «GQ» αναφέρθηκε στους ρόλους που απέρριψε ο DiCaprio και τον βοήθησαν να καθιερωθεί: «Δεν έχει σημασία τι σου λέει ο καθένας. Δεν έχει σημασία πόσο φιλικός είσαι με τους σκηνοθέτες. Όλοι αυτοί οι άνθρωποι με τους οποίους έχω συνεργαστεί πολλές φορές, όλοι τους πρόσφεραν κάθε έναν από αυτούς τους ρόλους πρώτα σε εκείνον. Οπότε, σε ευχαριστώ, Lio, γιατί κυριολεκτικά, επιλέγει ό,τι κάνει. Και όλα τα κάνει υπέροχα. Σχεδόν όλοι όσοι έχουν παρόμοια ηλικία με αυτόν στο Χόλιγουντ οφείλουν την καριέρα τους στο ότι περνάει σε οποιοδήποτε πρότζεκτ».
Mάλιστα αναφέρθηκε στον πολύ σημαντικό ρόλο του Patrick Bateman στην ταινία «American Psycho» το 2000, έναν από τους πρώτους που απέρριψε ο DiCaprio, ενώ μάλιστα είχε συμφωνήσει και είπε:  «Με είχαν πληρώσει το ελάχιστο που τους επιτρεπόταν νομικά να με πληρώσουν. Θυμάμαι μια φορά που καθόμουν στο τρέιλερ του μακιγιάζ και οι μακιγιέρ γελούσαν μαζί μου επειδή πληρώθηκα λιγότερο από εκείνους. Κανείς δεν ήθελε να κάνω τον ρόλο εκείνη την εποχή (εκτός της σκηνοθέτιδας), γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα να πληρώνομαι λιγότερο. Είπαν ότι θα έκαναν την ταινία μόνο αν μπορούσαν να με πληρώσουν αυτό το ποσό».

Cineramen

Νίκος Δρίβας
Facebook Twitter Google+
Δημιουρ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss