Οι χώρες στις οποίες έχει απαγορευτεί η ταινία Lightyear – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

Στην νέα spinoff ταινία Lightyear ο Chris Evans θα δανείσει την φωνή του στον κεντρικό χαρακτήρα του Buzz Lightyear (από τις ταινίες Toy Story φυσικά) και έγιναν γνωστές μερικές χώρες στις οποίες δε θα προβληθεί.

Όπως έχει γίνει γνωστό, η ταινία περιλαμβάνει τον γυναικείο χαρακτήρα Hawthorne (σε φωνή Uzo Aduba), που έχει σημαντικό ρόλο στην ταινία και ανταλλάσσει ένα φιλί με άτομο του ίδιου φίλου. Μπορεί αρχικά η σκηνή να κόπηκε, ωστόσο μετά τις αντιδράσεις αρκετών υπαλλήλων της Disney επαναφέρθηκε, κάτι που δεν άρεσε σε μερικές χώρες. Συγκεκριμένα, Σαουδική Αραβία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα αλλά και πολλές χώρες της Μέσης Ανατολής δε θα δείξουν την ταινία, καθότι υπάρχει “παραβίαση των προτύπων περιεχομένου των μέσων ενημέρωσης της χώρας.”
Σκηνοθέτης είναι ο Angus MacLane, ενώ η ταινία παρουσιάζει την ιστορία προέλευσης του Buzz Lightyear, του ήρωα που ενέπνευσε το παιχνίδι. Ένας θρυλικός Space Ranger που απέκτησε γενιές θαυμαστών.
Aκούγονται εκτός από τον Evans επίσης οι Keke Palmer, Dale Soules, Taika Waititi, Peter Sohn, Uzo Aduba, James Brolin, Mary McDonald-Lewis, Efren Ramirez, Isiah Whitlock Jr., ενώ η πρεμιέρα είναι στις 17 Ιουνίου.
[embedded content]

Cineramen

Νίκος Δρίβας
Facebook Twitter Google+
Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Δείτε ακόμα στο Cineramen

Κριτική για την ταινία Mass
12/06/2022

H νέα σειρά φαντασίας από το Netflix
10/06/2022

Γιάννης Βογιατζής: Ένας σπουδαίος άνθρωπος και ηθοποιός
12/06/2022

H πέμπτη πιο εμπορική Ελληνική ταινία όλων των εποχών
13/06/2022

Οι χώρες στις οποίες έχει απαγορευτεί η ταινία Lightyear
14/06/2022


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.