Ορέστης Τζιόβας: «Δεν θα πήγαινα στο Survivor»

Ο Ορέστης Τζιόβας βρέθηκε καλεσμένος το μεσημέρι της Παρασκευής (21/1) στην εκπομπή «Το Πρωινό» με τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα.

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για το πώς πέρασε τον κορονοϊό, για τον γάμο του που κράτησε λίγο, καθώς και για την υπόθεση βιασμού της 24χρονης στην Θεσσαλονίκη. Δεν παρέλειψε φυσικά να αναφερθεί στις περιπτώσεις Φιλιππίδη-Λιγνάδη.

Για την περιπέτεια του με τον κορονοϊό

Ο ηθοποιός Ορέστης Τζιόβας αναφέρθηκε στην περίοδο που κόλλησε τον Covid-19, σημειώνοντας μάλιστα πως ενώ φάνηκε να είναι πολύ σοβαρή η κατάστασή του σύντομα αυτό ανατράπηκε.

Ειδικότερα, τόνισε: «Έπαθα πνευμονία, νοσηλεύτηκα. Όχι εντατική, αλλά νοσηλεύτηκα 7 μέρες για να έρθει το οξυγόνο στα ίσια, είχε πέσει περίπου στο 90 με 92. Δεν θα έλεγα ότι φοβήθηκα. Ένιωθα ασφάλεια που πήγα στο νοσοκομείο. Ήμουν σε μια περίοδο πολύ μαλακή για τα νοσοκομεία.

«Οι γιατροί μου είπαν αν έχω δύο 24ωρα πυρετό που δεν πέφτει να πάω νοσοκομείο γιατί είναι πνευμονία, και ήταν όντως πνευμονία. Κι ενώ η κατάσταση ήταν πολύ κακή και η αξονική πολύ άσχημη, ανατράπηκε πολύ γρήγορα το σκηνικό», συμπλήρωσε στη συνέχεια ο ηθοποιός.

Για το «Survivor»

Επιπλέον, ο Γιώργος Λιάγκας ρώτησε μάλιστα τον Ορέστη Τζιόβα τι θα έκανε αν τελείωνε ο κόσμος με τον ηθοποιό να λέει πως θα ταξίδευε περισσότερο. Ο παρουσιαστής συμπλήρωσε την ερώτησή του με το αν ο Ορέστης Τζιόβας θα πήγαινε σε ένα ριάλιτι όπως το «Survivor» για να ταξιδέψει Άγιο Δομίνικο.

Με αφοπλιστική ειλικρίνεια ο ηθοποιός απάντησε: «Όχι, δεν νομίζω. Δεν θα το έκανα, θα έκανα αλλιώς το ταξίδι», συμπληρώνοντας πως δεν του έχει γίνει πρόταση ποτέ.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss