Πόλεμος στην Ουκρανία: Ολοκληρώθηκαν οι διαπραγματεύσεις με τη Ρωσία

Ο πόλεμος στην Ουκρανία συνεχίζεται, ενώ λίγο μετά τις 12.00, ώρα Ελλάδας, ξεκίνησαν οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δύο χώρες.

Οι συζητήσεις ανάμεσα στη Ρωσία και την Ουκρανία κράτησαν κάτι περισσότερο από τρεις ώρες, με τη συνάντηση να ολοκληρώνεται πριν από λίγη ώρα. Βέβαια, μέχρι στιγμής, δεν έχουν γίνει γνωστές περαιτέρω πληροφορίες για το αν υπήρξε κάποιου είδους συμφωνία από τις δύο πλευρές.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ και του Reuters ένας σύμβουλος του Ουκρανού προέδρου ζήτησε σήμερα την αποχώρηση όλων των ρωσικών δυνάμεων από το ουκρανικό έδαφος, συμπεριλαμβανομένων της Κριμαίας και του Ντονμπάς. Παράλληλα, ο Βλαντιμίρ Πούτιν δεν τήρησε τη συμφωνία για κατάπαυση του πυρός στη διάρκεια των διαπραγματεύσεων.

Μακελειό στο Χάρκοβο, πληροφορίες κάνουν λόγο για θερμοβαρικές βόμβες

Το Χάρκοβο μετατράπηκε σε πεδίο μάχης με δεκάδες νεκρούς, ενώ πληροφορίες κάνουν λόγο για ρίψη θερμοβαρικών βομβών. Να σημειωθεί πως, ο δήμαρχος της Οκτρίκα στην Ουκρανία καταγγέλλει ότι οι ρωσικές δυνάμεις έριξαν θερμοβαρική βόμβα.

Επιπλέον, όπως αναφέρει και ο Independent του Κιέβου, o Πάβλο Κουζμένκο δήλωσε ότι «οι Ρώσοι κατακτητές έριξαν θερμοβαρική βόμβα. Αυτός ο τύπος όπλου είναι γνωστή ως η πιο θανατηφόρα μη πυρηνική βόμβα, η οποία προκαλεί εκρήξεις που επιφέρουν τεράστιες θερμοκρασίες.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss