Πούτιν: Εμφανίστηκε με μπουφάν αξίας άνω των 10.000 ευρώ στην φιλοπολεμική φιέστά του

Δεν έχουν τέλος τα σχόλια για την, μάλλον αποτυχημένη, φιέστα του Ρώσου προέδρου, Βλαντιμίρ Πούτιν για την επέτειο της προσάρτησης της Κριμαίας. Την ώρα μάλιστα, που ο πόλεμος στην Ουκρανία συνεχίζεται!

«Φωτιά» το κόστος της φιλοπολεμικής φιέστας του Πούτιν

Ειδικότερα, ο Βλαντιμίρ Πούτιν μίλησε μπροστά σε ένα κατάμεστο στάδιο στη Μόσχα, όπου τον «αποθέωναν» περίπου 90.000 πολίτες. Ωστόσο, όπως αποδείχτηκε στη συνέχεια, σχεδόν όλοι ήταν δημόσιοι υπάλληλοι, οι οποίοι υποχρεώθηκαν να παραστούν στην «ρωσική παράσταση», της οποίας το κόστος «άγγιξε» περίπου το 1,5 εκατ. ρούβλια.

Η επιλογή του Ρώσου προέδρου να φορέσει στη φιέστα ένα πανάκριβο μπουφάν την ώρα που η ρωσική οικονομία «σφαδάζει»

Οι αναλυτές της ομιλίας «θριάμβου» του Πούτιν παρατήρησαν ένα ακόμα αξιοσημείωτο γεγονός, καθώς ο πρόεδρος της Ρωσίας μίλησε στην φιλοπολεμική φιέστα φορώντας ένα μπουφάν αξίας 12.000 ευρώ…

Σύμφωνα με την Daily Mail, o 69χρονος Ρώσος πρόεδρος φορούσε ένα μπουφάν της ιταλικής μάρκας Loro Piana, την ώρα που η ρωσική οικονομία κρέμεται από μια κλωστή.ανάρτηση για Πούτιν

Επιπρόσθετα, η ομιλία του Βλαντιμίρ Πούτιν μεταδόθηκε σε ζωντανή μετάδοση στο διαδίκτυο, δίνοντας τη δυνατότητα στους χρήστες να σχολιάζουν, με αποτέλεσμα τα επικριτικά σχόλια να μην λείπουν.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss