Πρωταγωνίστρια η Ελλάδα στις προκρατήσεις από τη Ρουμανία για την τουριστική περίοδο του 2023

Ιδιαιτέρως θετικά ήταν τα μηνύματα που εισέπραξε ο ΕΟΤ για τη φετινή τουριστική περίοδο στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού TTRI Ρουμανίας. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των τουριστικών πρακτόρων της Ρουμανίας, η Ελλάδα αναμένεται να πρωταγωνιστήσει κατά την τουριστική περίοδο του 2023, καθώς οι κρατήσεις είναι ήδη καλύτερες από πέρυσι και σε υψηλότερο επίπεδο από το 2019.

Δωρεάν στοκ φωτογραφιών με διάβαση, δρομάκι, Ελλάδα Φωτογραφία από στοκ φωτογραφιών

Ο ΕΟΤ συμμετείχε με περίπτερο 108 τμ και 12 συνεκθέτες (Περιφέρειες Κεντρικής Μακεδονίας, Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας, Δυτικής Ελλάδας, Ιονίων Νήσων και Κρήτης, τον Τουριστικό Οργανισμό Χαλκιδικής, τον Δήμο Βόλου, το Επιμελητήριο Τρικάλων και τις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις Grecotel και Zeus International).

Δωρεάν στοκ φωτογραφιών με αιγαίο πέλαγος, άκρη γκρεμού, αρχιτεκτονική Φωτογραφία από στοκ φωτογραφιών

Εν τω μεταξύ, η Υπηρεσία Εξωτερικού ΕΟΤ Ρουμανίας διοργάνωσε σειρά δράσεων στο περίπτερο του ΕΟΤ, οι οποίες για άλλη μία χρονιά κατέστησαν την Ελλάδα επίκεντρο του ενδιαφέροντος κοινού και επαγγελματιών που επισκέφθηκαν την έκθεση.

Δωρεάν στοκ φωτογραφιών με αρχιτεκτονική, διάβαση, Ελλάδα Φωτογραφία από στοκ φωτογραφιών

Μάλιστα, πραγματοποιήθηκε μία μεγάλη εκδήλωση επαγγελματικών συναντήσεων (B2B) διάρκειας τεσσάρων ωρών, με τη συμμετοχή περίπου 80 τουριστικών επιχειρήσεων από την Ελλάδα και τη Ρουμανία, η οποία αποτέλεσε το μεγαλύτερο επιχειρηματικό-επαγγελματικό γεγονός της έκθεσης.

Δωρεάν στοκ φωτογραφιών με Αθήνα, αρχιτεκτονική, διάσημος Φωτογραφία από στοκ φωτογραφιών

Οι άλλες δράσεις που υλοποιήθηκαν από το Γραφείο ΕΟΤ Ρουμανίας ανέδειξαν την Ελλάδα και τους ελληνικούς τουριστικούς προορισμούς στα ΜΜΕ και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της Ρουμανίας και περιελάμβαναν ρεπορτάζ στο περίπτερο του ΕΟΤ από μεγάλα τηλεοπτικά δίκτυα της Ρουμανίας (κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο TVR, το πρώτο στη γενική τηλεθέαση τηλεοπτικό δίκτυο Antena 1, το Prima Tv και το δεύτερο στην κατηγορία των ειδησεογραφικών δικτύων Realitatea Plus) μετά από σχετική πρόσκληση του Γραφείου ΕΟΤ Ρουμανίας.

Latest Posts

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

Don't Miss