Ρούλα Πισπιρίγκου: Σύντομα τα πορίσματα για τους θανάτους Μαλένας και Ίριδας

Στις 17 Ιουνίου, δύο ημέρες μετά από την ημερομηνία που αρχικά αναμενόταν, θα έρθει στο φως το πόρισμα των ιατροδικαστών που αφορά την Ρούλα Πισπιρίγκου και τους θανάτους της Μαλένας και της Ιρίδας, των παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη από την Πάτρα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «T-Live» με την Τατιάνα Στεφανίδου στον Alpha, οι δύο ιατροδικαστές, Νίκος Καρακούκης και Νίκος Καλογριάς, έχουν καταλήξει στο μεγαλύτερο ποσοστό στο τι οδήγησε στον θάνατο τα άλλα δύο παιδάκια.

Το πόρισμα σίγουρα δεν θα αναφέρει ως αιτία θανάτου τα παθολογικά αίτια. «Η απάντηση που έλαβα από τις Αρχές είναι ότι δεν θα λέει παθολογικά αίτια» διευκρίνισε χαρακτηριστικά η Ηρώ Καρυοφίλλη.

Επιπλέον, η εκπομπή «Live News» με τον Νίκο Ευαγγελάτο στο MEGA μετέδωσε ότι οι τοξικολογικές εξετάσεις των δύο παιδιών αναμένεται να είναι καθαρές, δηλαδή τα αποτελέσματα θα δείχνουν ότι δεν υπάρχει τοξική ουσία.

Κρίσιμα είναι τα αποτελέσματα των ιστολογικών, καθώς μπορεί να δώσουν ενδείξεις, οι οποίες σε συνδυασμό με άλλα ευρήματα, μπορεί να λύσουν το μυστήριο των θανάτων. Πάντως, η εκτίμηση είναι πως είναι κοινή η αιτία θανάτου και για τα δύο παιδιά.

Latest Posts

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.