Σαρώνει η σειρά The House Of The Dragon – Cineramen

Photograph by Ollie Upton / HBO Paddy Considine, Milly Alcock HBO House of the Dragon Season 1

Βαθμολόγησε το άρθρο

Tο prequel του Game Of Thrones από το HBO με τίτλο House Of The Dragon ξεκίνησε εντυπωσιακά σε τηλεθέαση, ενώ επεισόδιο με επεισόδιο αυξάνεται. Συγκεκριμένα το πέμπτο είχε αύξηση 3% σε σχέση με την προηγούμενη βδομάδα (που επίσης είχε 5% αύξηση), ενώ η σειρά συνολικά έχει μέσο όρο 29 εκ. θεατών ανά επεισόδιο και πάει με τα… φρένα σπασμένα.

Η prequel σειρά λαμβάνει χώρα περίπου 200 χρόνια πριν το Game Of Thrones και θα εστιάζει στις τις περιπέτειες της οικογένειας Targaryen από το σχετικό βιβλίο του George R.R. Martin, Fire & Blood, ενώ ξεκίνησε ήδη το casting για την σειρά. Μετά τον ρόλο του βασιλιά Viserys Targaryen στον οποίο θα δούμε τους Paddy Considine (Third Day, Outsider), Olivia Cooke, Matt Smith, Emma D’Arcy, Rhys Ifans, Steve Toussaint, Eve Best, Sonoya Mizuno, Milly Alcock, Emily Carey, Ryan Corr (Mary Magdalene), Jefferson Hall (Vikings), David Horovitch (Miss Marple), Matthew Needham (Chernobyl), Bill Patterson (Fleabag, Good Omens), Gavin Spokes (Hamilton).
Το budget της είναι εντυπωσιακό, καθώς το κάθε επεισόδιο θα κοστίζει κάτι λιγότερο από 20 εκ. δολάρια, ενώ η τελευταία σεζόν του GOT κόστιζε 15 εκ. ανά επεισόδιο. Πάντως είναι πιο… οικονομική από το Stranger Things που έχει κόστος 30 εκ. το επεισόδιο.

Showrunner είναι ο Ryan Condal, με τον τελευταίο να έχει και χρέη παραγωγού μαζί με τον Martin, όπως και στην σκηνοθεσία μαζί με τον Miguel Sapochnik. Παράλληλα ο… πολυθεσίτ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss