Σασμός – Δανάη Παππά: «Δεν ξέρω ποιος είναι ο πατέρας»

Η Δανάη Παππά ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «The 2night Show» με οικοδεσπότη τον αγαπημένο Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε για τον ρόλο της στη σειρά «Σασμός».

Η εγκυμοσύνη της «Θοδώρας»

Η «Θοδώρα» μίλησε για τον ρόλο της στην επιτυχημένη σειρά του, αλλά και για το ποιος είναι τελικά ο πατέρας του παιδιού της. Η Θοδώρα, μόλις έμαθε για την εγκυμοσύνη της, είδε τον κόσμο της να καταρρέει καθώς, θεωρεί πως δεν είναι σε θέση να φέρει αυτό το παιδί στον κόσμο.

Θα τρέξει ο Γιώργης να τη σταματήσει από το μοιραίο λάθος που ετοιμάζεται να κάνει;

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται, ναι. Ο Γιώργης θα σπεύσει να την προλάβει και θα της υποσχεθεί πως όλα θα διορθωθούν, ενώ την ικετεύει για ακόμη μία ευκαιρία. Μπορεί το παιδί αυτό να φέρει χαρά, όμως η εγκυμοσύνη της Θοδώρας δε θα φέρει τη σωτηρία και τη γαλήνη σε αυτόν τον γάμο.

Γι’ αυτό είπε χαρακτηριστικά η Δανάη Παππά: «Δεν ξέρω ποιος είναι ο πατέρας. Θα εμφανιστεί στην πορεία, ή μήπως δε μπορεί;».

Η Δανάη Παππά αναφέρθηκε στη σειρά «Σασμός» και στον ρόλο της, επισημαίνοντας πως ούτε η ίδια η ηθοποιός  γνωρίζει ποιος είναι στ’ αλήθεια ο πατέρας του παιδιού της. Μάλιστα, αστειεύτηκε, τονίζοντας πως ίσως ο πραγματικός πατέρας να μη μάθει ποτέ για την εγκυμοσύνη της.

Τα λεγόμενα αυτά της ηθοποιού έβαλαν σε σκέψεις τους τηλεθεατές, οι οποίοι άρχισαν να κάνουν τα δικά τους σενάρια. Μήπως είναι ο Πετρής ο πατέρας του παιδιού; Τί πραγματικά είχε συμβεί μεταξύ τους, λίγο πριν ο πρωταγωνιστής χάσει τη ζωή του;

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss