«Σασμός»: Ένα ατύχημα θα φέρει σύγκρουση και απομάκρυνση

Η επιτυχημένη σειρά του Alpha «Σασμός» συνεχίζει να μας κρατά καθηλωμένους με συγκλονιστικές εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια.

Η Βασιλική και ο Μαθιός θα έρθουν πιο κοντά

Μετά την δολοφονία του Στεφανή, ο Μαθιός βρέθηκε από την πρώτη στιγμή βρέθηκε στο πλευρό της Βασιλικής και το Νικηφόρου προκειμένου να τους συμπαρασταθεί. Οι δυο τους ύστερα από χρόνια θα παραδοθούν ξανά στα συναισθήματά τους και θα ανταλλάξουν το πρώτο τους φιλί.

Η Καλλιόπη θα προσπαθήσει να τους κρατήσει μακριά

Η Καλλιόπη είναι αποφασισμένη να κάνει ότι μπορεί προκειμένου να κρατήσει μακριά τον Μαθιό από την Βασιλική, καθώς φοβάται πως θα αρχίσουν να λέγονται πολλά στο χωριό. Μάλιστα, η Καλλιόπη θα πιάσει την Βασιλική και θα την συμβουλέψει να αραιώσει ο Μαθιός τις επισκέψεις στο σπίτι της.

Τα λόγια της θα επηρεάσουν την Βασιλική, η οποία θα αρχίσει να σκέφτεται πως η Καλλιόπη έχει δίκιο. Έτσι, θα κάνει τα αδύνατα δυνατά ώστε να αποφεύγει τον Μαθιό. Εκείνος όμως, έχει έρθει πια πολύ κοντά με τον Νικηφόρο.

Ο Νικηφόρος βλέπει τον βλέπει σαν δεύτερο πατέρα του

Ο Νικηφόρος εμπιστεύεται τυφλά τον Μαθιό και τον βλέπει σαν δεύτερο πατέρα του. Ωστόσο, ο Μαθιός και η Βασιλική θα έρθουν σε σύγκρουση γι’ αυτό το θέμα. Ο καβγάς, ωστόσο, ανάμεσά τους θα οδηγήσει σε ολέθρια αποτελέσματα. Λόγια σκληρά θα ειπωθούν και οι οι αλήθειες που πονάνε θα βγουν στην επιφάνεια.

Ένα τροχαίο κλονίζει συθέμελα τις σχέσεις τους

Ο Νικηφόρος θα έχει ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα και θα μεταφερθεί άμεσα στο νοσοκομείο. Η Βασιλική θα ενημερωθεί και σπεύσει στο πλευρό του, ενώ εκεί θα βρίσκεται ήδη ο Μαθιός. Η γυναίκα θα μάθει πως ο νεαρός τράκαρε, καθώς ο Μαθιός τού μάθαινε να οδηγεί.

Αυτή η αποκάλυψη θα έρθει να ταράξει τις ήδη εύθραυστες ισορροπίες ανάμεσά τους. Η Βασιλική θα κατηγορήσει ευθέως τον Μαθιό για ό,τι συνέβη στον γιο της, ενώ επίσης, θα αρχίσει να πιστεύει ότι τον οδηγεί σε επικίνδυνα μονοπάτια. Η Βασιλική πρόκειται να ζητήσει από τον Μαθιό να μείνουν για ένα διάστημα μακριά ο ένας από τον άλλον.

Δείτε το τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου (Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2021):

 

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss