«Σασμός»: Η Αργυρώ νιώθει υπεύθυνη για τη δολοφονία του Πετρή

Mε ένα ακόμη συγκλονιστικό και γεμάτο εξελίξεις επεισόδιο συνεχίζει η εβδομάδα για την επιτυχημένη σειρά του Alpha «Σασμός». Απόψε στις 21:00 θα δούμε την Καλλιόπη με τον Μαθιό μεθοδεύουν τη φυγάδευση του Αστέρη μακριά από την Κρήτη, ενώ η Αργυρώ μιλάει με τη μητέρα της και θεωρεί ότι η ίδια είναι υπεύθυνη για τη δολοφονία του Πετρή.

Στη συνέχεια, θα δούμε την Μαρίνα να πηγαίνει στο κοτέτσι που άφησε μισοτελειωμένο ο Πέτρος και εκεί τη βρίσκει ο Άγγελος που έχει πάει να τη συλλυπηθεί και της λέει ότι θα είναι κοντά της για ό,τι τον χρειαστεί, αφού τον Πέτρο τον είχε σαν αδελφό του.

Την ίδια ώρα, ο Αστέρης καταζητείται για τον φόνο του Πέτρου και όσο είναι κρυμμένος αρχίζει για πρώτη φορά να συνειδητοποιεί τι έχει κάνει. Εκείνη τη στιγμή, ο κόσμος όλος γύρω του διαλύεται, λίγο πριν συλληφθεί από την αστυνομία.

Η Καλλιόπη προκειμένου να έρθει σε επαφή με τον Αστέρη, ζητά τη βοήθεια του Νικηφόρου, που κινδυνεύει έτσι να μπλέξει. Ταυτόχρονα, η Θοδώρα βλέπει ένα άλλο, διαφορετικό πρόσωπο του Γιώργη.

Στο μεταξύ, στο σπίτι της Μαρίνας ο θρήνος, το μίσος και ο θυμός δεν έχουν τελειωμό κι τα ξαδέρφια απ’ το Ηράκλειο διψάνε για εκδίκηση. Θα προλάβει ο Αντώνης να σβήσει τη φωτιά πριν ανάψει και τους κάψει όλους;

Ο Μαθιός βασανίζεται από τύψεις, γεγονός που θα τον οδηγήσουν σε μία απόφαση, με απρόβλεπτες συνέπειες, την ώρα που η βεντέτα ετοιμάζεται να ξανανοίξει, και τα όπλα να βγουν απ’ τις θήκες τους.

Δείτε το τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου της σειράς «Σασμός»:

Συντάραξε το κοινό η δολοφονία του Πετρή από τον Αστέρη

Η δολοφονία του Πετρή είναι ένα γεγονός που αλλάζει εντελώς τη ροή των γεγονότων. Όπως ήταν αναμενόμενο για το χθεσινό επεισόδιο της σειράς «Σασμός», η τηλεθέαση «χτύπησε» κόκκινο. Συγκεκριμένα, η σειρά του Alpha σημείωσε μέσο όρο 24,3% στο γενικό σύνολο, 25,1% στο δυναμικό κοινό και ήταν πρώτη με διαφορά στο διάστημα (21:00 – 22:45) που βρέθηκε στον αέρα.

Η τηλεθέαση (21:00 – 22:45)

ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ

  • Σασμός – 24,3%
  • Η Γη της Ελιάς – 20,7%
    Survivor – 13,4%
  • MasterChef – 11,5%
  • Φάρμα – 4,6%

ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟ

  • Σασμός – 25,1%
  • Η Γη της Ελιάς – 15,1%
  • MasterChef – 14,9%
  • Survivor – 13,5%
  • Φάρμα – 3,7%

*Τα στοιχεία τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση, αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων και είναι ενδεικτικά. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss