«Σασμός»: Η Μαρίνα ανένδοτη – Ζητά από τον Αστέρη να μείνει μακριά από την Αργυρώ

Καταιγιστικές θα είναι οι εξελίξεις σε ένα ακόμη επεισόδιο της νέας επιτυχημένης σειράς του Alpha «Σασμός».

Τι θα δούμε στο επεισόδιο της Τρίτης

Ειδικότερα, στο σημερινό επεισόδιο της σειράς «Σασμός» θα δούμε πως ο Μαθιός θα καταφέρει να γλυτώσει τη σύλληψη από την αστυνομία, καθώς το σημείωμα του Μανώλη με το οποίο κατονομάζει τον ένοχο, θα χαθεί. Έτσι, ο Μαθιός θα φτάσει ανενόχλητος στο Ηράκλειο μαζί με τον Νικηφόρο και τον Μανώλη.

Από την άλλη, μετά την αποκάλυψη της Αργυρούς, η Μαρίνα δεν ακούει κουβέντα ζητώντας από τον Αστέρη να μείνει μακριά από την κόρη της και θυμίζοντάς του το κακό που τους έχει κάνει η οικογένειά του. Παράλληλα, η Μαρίνα θα θυμίσει και στην Αργυρώ τον όρκο της.

Την ίδια ώρα, ούτε η γιαγιά Ειρήνη, αλλά ούτε και η Άσπα θα καταφέρουν να παρηγορήσουν την Αργυρώ, ενώ ταυτόχρονα, η προσπάθεια του παπά-Μιχάλη να δώσει κουράγιο στον Αστέρη θα πέσει στο κενό.

Επίσης, καθώς ο Διονύσης παρασύρει ολοένα και πιο βαθιά τον Κώστα στο κύκλωμα αρχαιοκαπηλίας, ο Πέτρος και η Σεμίνα θα συναντηθούν και πάλι. Παρά τις προσπάθειες του Πετρή όμως, η Σεμίνα δεν θα του υποσχεθεί πως θα τον ξαναδεί. Ωστόσο, η Σεμίνα πρόκειται να ανακαλύψει κάτι ύποπτο στα πράγματα του Διονύση.

Στη συνέχεια του αποψινού επεισοδίου της σειράς «Σασμός» θα δούμε πως ο Μαθιός θα επιστρέφει στο χωριό έτοιμος να ζήσει μερικές κρυφές στιγμές ευτυχίας με την λατρεμένη του Βασιλική. Ωστόσο, την ώρα που οι δυο τους θα φιλιούνται με πάθος, η Καλλιόπη θα φτάσει έξω από το σπίτι. Και κάπως έτσι, ο έρωτάς τους κινδυνεύει να μην παραμείνει και τόσο κρυφός. Θα προλάβουν να σώσουν τον έρωτα τους από τα σκληρά – και αδιάκριτα – μάτια της Καλλιόπης;

Δείτε το τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου (Τρίτη 26.10.2021):

 

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss