«Σασμός»: Η Τζένη εξομολογείται στον Νικηφόρο το τι συμβαίνει με τον Άγη

Ο «Σασμός», η νέα σειρά του Alpha που αγαπήθηκε από το πρώτο κιόλας λεπτό προβολής της, δεν σταματά να μας κρατά καθηλωμένους μπροστά στους δέκτες μας, καθώς οι εξελίξεις και η γρήγορη πλοκή δεν μας αφήνουν σε ηρεμία λεπτό.

Συγκλονιστικές αναμένονται να είναι οι εξελίξεις και στο σημερινό επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς «Σασμός».

Τι θα δούμε σήμερα Τρίτη (05/10);

Ο Αντώνης και ο Παπά-Μιχάλης είναι πλέον βέβαιοι πως ο Μανωλιός γνωρίζει πολλά περισσότερα από όσα λέει αναφορικά με τη δολοφονία του Στεφανή Σταματάκη στην οποία είναι και ο μοναδικός μάρτυρας. Ο διοικητής της αστυνομίας και ο παπάς του χωριού θα προσπαθήσουν να ανακαλύψουν τον λόγο για τον οποίο ο νεαρός σιωπά. Πού θα τους οδηγήσουν οι «έρευνες» τους;

Ο πατέρα της Στέλλας, ο οποίος είδε τον Αστέρη με την Αργυρώ να φιλιούνται στο πάρκινγκ του ξενοδοχείου όπου δουλεύει η μεγάλη κόρη των Βρουλάκηδων, θα αποκαλύψει στη γυναίκα του την αλήθεια. Ωστόσο και οι δύο θα αποφασίσουν να μην πουν μιλήσουν στην Στέλλα για την καινούργια σχέση του πρώην αρραβωνιαστικού της.

Την ίδια ώρα, η Αργυρώ πρόκειται να ομολογήσει στη μητέρα της, την Μαρίνα, ότι έχει γνωρίσει κάποιον και πως είναι τρελά ερωτευμένη, γεμίζοντάς την χαρά, αλλά συνάμα και περιέργεια.

Ο Άγης συνεχίζει τον εκβιασμό ζητώντας από την Τζένη να βρεθούν κι άλλη φορά. Ωστόσο, η Τζένη αποκαλύπτει την αλήθεια στον Νικηφόρος, ο οποίος μετά από την εξομολόγηση της θα πάει να βρει τον Άγη αποφασισμένος να βάλει τα πράγματα στη θέση του.

Ο Νικηφόρος θα προσπαθήσει να ζητήσει τον λόγο από τον Άγη και να τον πείσει να αφήσει ήσυχη την Τζένη. Παρόλα αυτά, ο Άγης δεν πρόκειται να εγκαταλείψει τόσο εύκολα το σχέδιο του και η ρήξη με τον Νικηφόρο θα έχει ανυπολόγιστες συνέπειες.

Δείτε το τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου (Τρίτη 05 Οκτωβρίου 2021):

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss