«Σασμός»: Καρτέρι θανάτου για πρωταγωνιστή της σειράς – Ποιος κινδυνεύει;

Η επιτυχημένη σειρά του Alpha «Σασμός« συνεχίζεται με συνταρακτικές εξελίξεις, καθώς μετά τη δολοφονία του Πετρή από τον Αστέρη, οι Βρουλάκηδες έχουν ορκιστεί εκδίκηση σε βάρος των Σταματάκηδων. Κάτι το οποίο δε θα αργήσει να γίνει πράξη, αφού τα ξαδέρφια της Μαρίνας είναι αποφασισμένα να φτάσουν στο τέλος για να εκδικηθούν για τον θάνατο του Πετρή.

Ποιος θα «πληρώσει» την οργή των Βρουλάκηδων;

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα όσα γράφει στο «MYtv» η Σοφία Τσίρκα, οι Βρουλάκηδες στήνουν στον Μαθιό καρτέρι θανάτου στο βουνό, τη στιγμή που η Καλλιόπη, έχοντας ένα πολύ κακό προαίσθημα.

Μάλιστα, η Καλλιόπη θα ζητήσει από τον γιο της να είναι προσεκτικός. Ωστόσο εκείνος, όντας σίγουρος πως κανείς δε θα τολμήσει να τον ακουμπήσει, αποφασίζει να ανέβει στο βουνό. Εκεί, τα ξαδέλφια της Μαρίνας θα τον ακολουθήσουν αθόρυβα, στήνοντας του καρτέρι θανάτου.

Η Καπετάνισσα από την πλευρά της, τρέμει στην ιδέα πως θα χάσει τον πρωτότοκο γιο της. Έτσι, θα ζητήσει, για πρώτη φορά, βοήθεια από τη Βασιλική.

Η ζωή του Μαθιού κρέμεται πραγματικά από μία κλωστή, καθώς, όντας ανυπεράσπιστος, θα βρεθεί αντιμέτωπος με τα όπλα των Βρουλάκηδων να τον σημαδεύουν. Τα πράγματα, ωστόσο, θα πάρουν μια αναπάντεχη τροπή και ο Μαθιός, κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή, θα σωθεί, χωρίς κανένα τραύμα αυτή τη φορά.

Συνειδητοποιεί, όμως, για πρώτη φορά, τον κίνδυνο που ελλοχεύει μέχρι να χυθεί αίμα Σταματάκη και γι’ αυτό το λόγο θα λάβει την απόφαση να πάρει την κατάσταση στα χέρια του και να τους αποδείξει πως εκείνος είναι ο κυρίαρχος του «παιχνιδιού». Ποια θα είναι ην επόμενη κίνηση του Μαθιού;

Ο Αστέρης βασανίζεται πίσω από τα κάγκελα της φυλακής

Παράλληλα, ο Αστέρης βρίσκεται στη φυλακή, καθώς οι ενοχές και οι τύψεις τον βασανίζουν διαρκώς. Μάλιστα, σ’ αυτή την σκηνή θα δούμε τι πραγματικά συνέβη ανάμεσα σε εκείνον και τον Πετρή τη μοιραία μέρα που το νήμα της ζωής του δεύτερου κόπηκε.

Τι θα δούμε απόψε στις 21.00;

Ο Αντώνης και η Μαρίνα, μετά από τα γεγονότα που τους απομάκρυναν, έρχονται λίγο πιο κοντά.

Την ίδια ώρα, ο Αστέρης πριν ξεκινήσει η μεταγωγή του στις φυλακές Χανίων, ζητά από τον Αντώνη να δώσει ένα γράμμα στην Αργυρώ. Πώς θα καταφέρει να φτάσει το γράμμα στα χέρια της Αργυρώς και τι αντιδράσεις θα δημιουργήσει;

Η Καλλιόπη παλεύοντας λυσσασμένα να σώσει τον Αστέρη από τη φυλακή εκθέτει τον πρωτότοκο γιο της, τον Μαθιό, σε θανάσιμο κίνδυνο.

Εκείνος, όντας αποφασισμένος, συναντά τη Βασιλική για μια τελευταία φορά… Θα πετύχει το σχέδιο των Σταματάκηδων για την απόδραση του Αστέρη;

Δείτε το τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου της αγαπημένης σειράς:

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss