«Σασμός»: Ο Μανώλης βυθίζεται ολοένα και περισσότερο στον φόβο και την αμφιβολία

Η επιτυχημένη σειρά «Σασμός» συνεχίζει να μάς κρατά καθηλωμένους στους δέκτες μας με την μία ανατροπή να διαδέχεται την άλλη. Ακόμα κανείς δεν ξέρει ποιος σκότωσε τον Στεφανή Σταματάκη με τις έρευνες της αστυνομίας να συνεχίζονται αδιάκοπα.

Μπορεί να έχουμε δει τον Μαθιό να τραβά την σκανδάλη στους εφιάλτες του Μανωλιού, ωστόσο είναι αυτή η τραγική αλήθεια; Σκότωσε στα αλήθεια ο Μαθιός τον ξάδερφο του; Ή απλά ο σκηνοθέτης προσπαθεί να μας παραπλανήσει;

Τι θα δούμε απόψε;

Ο Κώστας πρόκειται να ομολογήσει τις πράξεις του στην αστυνομία, αλλά και στην Άσπα, ενώ θα δούμε τον Μανώλη να βυθίζεται όλο και περισσότερο στο φόβο και την αμφιβολία. όσο ακόμα θα αντέξει να μην αποκαλύψει όλα όσα είδε;

Η Τζένη βρίσκεται σε απόγνωση, καθώς ο Άγης την εκβιάζει και ο εφιάλτης της μόλις έχει αρχίσει. Η σχέση της Θοδώρας και του Πετρή αναθερμαίνεται και όλα αλλάζουν.

Την ίδια ώρα, ένας μεγάλος έρωτας από το παρελθόν έρχεται και πάλι στην επιφάνεια, με απρόβλεπτες συνέπειες. Ο Μαθιός και η Βασιλική, μετά τον θάνατο του Στεφανή έρχονται πιο κοντά και θα ξανά θυμηθούν τα παλιά.

Η Αργυρώ αναμένεται να ανακαλύψει ένα άλλο, τρομακτικό πρόσωπο του Αστέρη, κάτι το οποίο θα την προβληματίσει, την στιγμή που η σχέση τους θα γίνει αντιληπτή από ένα πρόσωπο, που κανένας δεν περιμένει.

Δείτε το τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου (Δευτέρα 04 Οκτωβρίου 2021):

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss