«Σασμός» – Spoiler: Πέφτει νεκρή όταν αποκαλύπτεται η αλήθεια

Ο «Σασμός» συνεχίζει να «χτυπά» κόκκινο στην τηλεθέαση και οι ιστορίες των ηρώων της επιτυχημένης σειράς του Alpha γίνονται ολοένα και πιο περίπλοκες και δραματικές. Ειδικότερα, οι απώλειες, μετά τη δολοφονία του Πετρή, θα συνεχιστούν και κάποιοι από τους πρωταγωνιστές θα πέσουν και αυτοί νεκροί σύντομα.

Σύμφωνα με όσα γράφει στον Τηλεθεατή η Χρύσα Παχούμη, στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Σασμός» θα δούμε ένα ακόμα αγαπημένο πρόσωπο να πεθαίνει. Πρόκειται για τη γιαγιά Ειρήνη η οποία πέφτει νεκρή στα επερχόμενα επεισόδια της σειράς. Συγκεκριμένα, ο Άγγελος θα αποκαλύψει ότι είναι γιος του Μάρκου Βρουλάκη και της Ανθούλας Σταματάκη. Το σοκ θα είναι τεράστιο και για τις δύο οικογένειες, ενώ θα σκάσει σαν βόμβα στο χωριό.

Η γιαγιά Ειρήνη τότε είναι που θα λυγίσει για τα καλά, από τον πόνο και τις ενοχές, συνειδητοποιώντας τις οδυνηρές συνέπειες από εκείνη την πράξη της – έχασε τον γιο της Μάρκο, η Ανθούλα αυτοκτόνησε, ο αδελφός της Βασίλης Σταματάκης εκτελέστηκε από τους Βρουλάκηδες στη φυλακή, ο εγγονός της Πέτρος δολοφονήθηκε από τον Αστέρη.

Το εγγόνι που απαρνήθηκε, ο Άγγελος, έχει επιστρέψει και θα ζητήσει δικαίωση για τους αδικοχαμένους βιολογικούς του γονείς. Η καρδιά της, που κατάφερε τόσα χρόνια να κρατήσει μυστικά και λάθη, θα την προδώσει και θα πέσει νεκρή.

Η αποκάλυψη αυτή θα σοκάρει βέβαια, και την Μαρίνα, η οποία αγνοούσε παντελώς το παρελθόν του άντρα της, αλλά και τον ρόλο που έπαιξε η πεθερά της, σε αυτό το γαϊτανάκι θανάτων.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss