«Σασμός» – Spoiler: Τρεις νέοι φόνοι θα σημαδέψουν τη σειρά

Οι επερχόμενες εξελίξεις στην επιτυχημένη σειρά του Alpha «Σασμός» θα μάς συγκλονίσουν, καθώς τρεις νέοι φόνοι θα αλλάξουν εντελώς την πλοκή και θα φέρουν τα πάνω-κάτω στις ζωές των πρωταγωνιστών.

Ειδικότερα, τις σχετικές αποκαλύψεις έκανε ο συγγραφέας του βιβλίου «Σασμός», πάνω στο οποίο βασίζεται η επιτυχημένη σειρά του Alpha, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου, «Super Κατερίνα».

Ο Σπύρος Πετρουλάκης είπε πως οι τηλεθεατές έχουν να αναμένουν τρεις ακόμη φόνους στην Άνω Ποριά Ρεθύμνου, οι οποίοι θα ταράξουν την πλοκή της σειράς. Μάλιστα, ο ίδιος ανέφερε πως τα φονικά αυτά, που θα μάς συγκλονίσουν, θα διαδραματιστούν τις επόμενες εβδομάδες στη μικρή οθόνη και τη σειρά «Σασμός».

Επιπλέον, ο Σπύρος Πετρουλάκης τόνισε πως ο έρωτας δε θα λείψει από τη συνέχεια, καθώς ο Αστέρης και η Αργυρώ θα τα ξαναβρούν, αν και οι δυσκολίες για εκείνους δεν θα τελειώσουν τόσο γρήγορα.

Παράλληλα, ο κ. Πετρουλάκης είπε πως σύντομα θα μας απασχολήσουν έντονα δύο ακόμα έρωτες. Από τη μία ο θυελλώδης έρωτας του Πετρή με τη Σεμίνα, και από την άλλη, ο έρωτας του νέου γιατρού του χωριού, του Άγγελου -όπως αναφέρουν τα spoilers, με τη Στέλλα Καμαριωτάκη.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss