«Σασμός» – Στρατής Χατζησταματίου: «Αυτό είναι το τρομερό δίλημμα του Μανώλη»

Για όλες τις εξελίξεις που θα έρθουν στη σειρά «Σασμός» μίλησε, το πρωί της Πέμπτης, ο Στρατής Χατζησταματίου στην εκπομπή «Happy Day» του Alpha.

«Ο δολοφόνος του Στεφανή θα είναι ένα μυστικό που για αρκετό θα ξέρουν μόνο ο Μανώλης και οι τηλεθεατές»

Αρχικά, ο τηλεοπτικός «Μανώλης» από τη σειρά «Σασμός» πρόδωσε, μεταξύ άλλων, πως για αρκετό καιρό το ποιος σκότωσε τον Στεφανή θα είναι ένα μυστικό που θα ξέρει μόνο εκείνος και οι τηλεθεατές.

«Ο φόβος είναι κάτι που τον ελέγχει και τον κινεί στα πράγματα»

Στη συνέχεια, ο Στρατής Χατζησταματίου είπε: «Ο Μανώλης είναι μεγαλωμένος σε ένα πολύ ασφυκτικό περιβάλλον, είναι μια καταπιεσμένη προσωπικότητα, οπότε ο φόβος είναι κάτι που τον ελέγχει και τον κινεί στα πράγματα».

«Εάν αποκαλύψει το δολοφόνο που έχει δει, ή τον άνθρωπο που φοβάται ο Μανώλης, είναι σα να ορφανεύει τον Νικηφόρο για δεύτερη φορά»

Και συνέχισε λέγοντας: «Από την άλλη, εάν μπορούμε να πούμε ότι υπάρχει μια αντίθετη δύναμη στον χαρακτήρα του, είναι αυτή η αδελφική αγάπη προς τον Νικηφόρο όπου, νιώθει, πως εάν αποκαλύψει το δολοφόνο που έχει δει, ή τον άνθρωπο που φοβάται ο Μανώλης, είναι σα να ορφανεύει τον Νικηφόρο για δεύτερη φορά. Αυτό είναι το τρομερό δίλημμα του Μανώλη».

«Η σχέση του Μανώλη με τη Θοδώρα είναι εντελώς συγκρουσιακή»

Αμέσως μετά, είπε για την «Θοδώρα»: «Η Θοδώρα θα βλάψει τον Πετρή, χρησιμοποιώντας το μυστικό του Μανώλη». «Κουβαλώντας ο Μανώλης αυτό το μυστικό και βλέποντας η Θοδώρα ότι έχει κάτι με το οποίο μπορεί να βλάψει τον Πετρή, θα το χρησιμοποιήσει κάποια στιγμή, προς αυτή την κατεύθυνση. Αυτό είναι σίγουρο», είπε επίσης ο νεαρός ηθοποιός. Και συμπλήρωσε: «Η σχέση του Μανώλη με τη Θοδώρα είναι εντελώς συγκρουσιακή, μιλάμε για δύο πολύ αντίθετους χαρακτήρες».

Δείτε όσα αποκάλυψε ο Στρατής Χατζησταματίου:

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss