«Σασμός»: Το άλλοθι του Κώστα καταρρέει

Η νέα επιτυχημένη σειρά του Alpha «Σασμός» μάς κρατά καθηλωμένους, ειδικά με την αποκάλυψη-αίνιγμα του δολοφόνου του Στεφανή Σταματάκη.

Το γεγονός πως μέσα από το όνειρο του Μανωλιού είδαμε τον Μαθιό να σηκώνει το όπλο, να τραβά τη σκανδάλη και να σκοτώνει τον ξάδερφο του έχει προκαλέσει δυσαρέσκεια σε όσους συμπαθούν τον Μαθιό. Ενώ παράλληλα, δημιουργεί αμφιβολίες και προβληματισμούς, καθώς οι τηλεθεατές -και οι χρήστες των social media- αδυνατούν να πιστέψουν πως ο δολοφόνος αποκαλύφθηκε τόσο εύκολα -και γρήγορα-. Ουκ ολίγοι μάλιστα, είναι εκείνοι που συνεχίζουν τα σενάρια περί παραπλάνησης, υποστηρίζοντας πως κάποιος άλλος κρύβεται πίσω από τη δολοφονία του Στεφανή.

Τι θα δούμε απόψε;

Το σημείωμα της άγνωστης «Άρτζι» έχει αναστατώσει έντονα την Καλλιόπη, η οποία σπεύδει να πιέσει τον γιο της να επιστρέψει στη Στέλλα προτού να είναι αργά.

Ο Αστέρης, ωστόσο, βυθίζεται ολοένα και περισσότερο στον έρωτά του για την Αργυρώ. Εκείνη από την άλλη, έχει μια απρόοπτη συνάντηση με το Μαθιό.

Παράλληλα, όσο η Τζένη προσπαθεί να προειδοποιήσει τη Μαίρη για τον Άγη, εκείνος συνεχίζει τον εκβιασμό σε βάρος της. Τη στιγμή που η Μαρίνα δείχνει πια έτοιμη να αποδεχτεί πως έχει κάποια συναισθήματα για τον Αντώνη, ο Αντώνης έρχεται πιο κοντά με την Ντίνα.

Την ίδια ώρα, η αποκάλυψη του κυκλώματος αρχαιοκαπηλίας περιπλέκει ακόμα περισσότερο τα πράγματα, καθώς το άλλοθι του Κώστα καταρρέει για τα καλά.

Δείτε το τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου (Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2021):

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss