Σίφνος: «Ένας παράδεισος για πεζοπόρους και καλοφαγάδες»

Ψηλά στις προτιμήσεις των ταξιδιωτών από Γερμανία και Αυστρία βρίσκεται η Σίφνος για το 2023, σύμφωνα με πρόσφατα δημοσιεύματα του διεθνούς Τύπου.

Σίφνος: Ταξίδι γεύσεων στο νησί του Τσελεμεντέ - Athens Hot Spots

Η γερμανική ιστοσελίδα “Reise Reporter” συγκαταλέγει το νησί στους καλύτερους προορισμούς για διακοπές χωρίς συνωστισμό στην Ελλάδα, τονίζοντας ότι «η Σίφνος είναι ένας παράδεισος για πεζοπόρους και καλοφαγάδες. Παρά τη δημοφιλία του, το νησί του Τσελεμεντέ συνεχίζει να διατηρεί αναλλοίωτη την αυθεντικότητα του».

Στο ίδιο μήκος κύματος, η καθιερωμένη Αυστριακή εφημερίδα “Kleine Zeitung” θεωρεί τη Σίφνο ως έναν από τους προορισμούς που οι Αυστριακοί δεν πρέπει να παραλείψουν από τα φετινά ταξιδιωτικά τους πλάνα για Ελλάδα.

Σίφνος: Η αποθέωση της ανεμελιάς και της πληρότητας σε ένα νησί που τα έχει  όλα | travel.gr

«Το κάλεσμα μας για ποιοτικές διακοπές βρίσκει σημαντική ανταπόκριση στο εξωτερικό. Ο προορισμός έχει τη δική του δυναμική όπως φάνηκε και πέρυσι που “σπάσαμε” το φράγμα των αφίξεων του 2019 για τη διάρκεια της σεζόν. Γερμανία και Αυστρία θεωρούνται σημαντικές αγορές-στόχοι και για τον λόγο αυτό, δρομολογούμε συγκεκριμένες δράσεις», είπε η δήμαρχος Σίφνου Μαρία Ναδάλη.

Σίφνος: Ο απόλυτος καλοκαιρινός προορισμός για οικογένειες με ιδανικές  παραλίες για τα παιδιά! | Infokids.gr

Σημειώνεται πως, μετά τη μεγαλύτερη διεθνή έκθεση τουρισμού ITB 2023 στο Βερολίνο, όπου έγιναν προγραμματισμένες συναντήσεις με ταξιδιωτικούς συντάκτες εφημερίδων και ιστοσελίδων, η Σίφνος με τη βοήθεια του Γραφείου ΕΟΤ Αυστρίας και του Ιωάννη Ραφαλιά προβάλλεται και στην έκθεση τουρισμού της Βιέννης Ferien Messe που θα διαρκέσει έως τις 19 Μαρτίου.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss