Σωτήρης Καλυβάτσης: Δεν είναι όλο αυτό μια ψύχωση; Μια ναρκισσιστική διαταραχή;

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Σωτήρης Καλυβάτσης στο «Enjoy» και τη δημοσιογράφο Μαρία Ανδρέου, με αφορμή την παράσταση «Άνδρες με τα όλα τους». Μέσα σε όλα, ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στα social media και τις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές.

Σωτήρης Καλυβάτσης: Τι αποκαλύπτει για τη σχέση του με την Λούπη;

  • Πως σας φαίνεται όλη αυτή η γενιά του Instagram;

Τι να σας πω; Έχω μια απορία. Όταν δυο άνθρωποι γνωρίζονται από το Instagram και βγαίνουν έξω ραντεβού, αναγνωρίζει ο ένας τον άλλον; Μα, με τόσα φίλτρα, είναι όλοι αγνώριστοι, σαν να έχουν κάνει δεκάδες λίφτινγκ!

Μα, τι να το κάνω να είμαι νέος εικονικά; Βλέπετε σε όλο αυτό κάποια λογική; Δεν είναι ουτοπικό; Αφού η εικόνα που βλέπεις στο κινητό δεν έχει αντίκρισμα στην πραγματικότητα. Δεν είναι όλο αυτό μια ψύχωση; Μια ναρκισσιστική διαταραχή;

Τι σοκ για την άλλη που θα με γνωρίσει να έχετε δει έναν νέο άνδρα και μετά να αντικρίσει έναν ώριμο; Μα, όλοι θα γεράσουμε αργά ή γρήγορα.

Πίσω από όλο αυτό το ιδεατό με την τέλεια εικόνα κρύβεται ανασφάλεια και για τους μεγάλους ανθρώπους, θα έλεγα, η μη αποδοχή των γηρατειών.

Σωτήρης Καλυβάτσης για τις γνωριμίες μέσω social media: «Δεν είναι όλο αυτό  μια ψύχωση;»

  • Πάμε βουρ για εκλογές. Να πάμε να ψηφίσουμε;

Βεβαίως, αυτή είναι η δύναμη μας. Αλλά από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου έχω την αίσθηση ότι πάω στην κάλπη για να ψηφίσω τον λιγότερο χειρότερο. Τον λιγότερο κακό. Ε, αυτή η αίσθηση, ρε γαμώτο, δεν ταιριάζει στη χώρα μου.

Η χώρα μου είναι ευλογημένη. Χρειάζεται ανθρώπους που θα νοιάζονται για αυτήν, που θα την αγαπούν, που θα κάνουν έργα, που θα πράττουν. Δυστυχώς, περνάνε τα χρόνια και λέω «άντε μια πάλι απ’ τα ίδια».

Η σκηνοθέτις μας, η Θέμις Μαρσέλλου, στην παράσταση μας έχει κάνει την πιο επίκαιρη διασκευή, Έχει βάλει τους ήρωες μετά την πανδημία, την ανεργία, την κρίση. Μια Ελλάδα με θυμό, οργή, θλίψη, στα κάγκελα.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss