«Survivor» – Σπανού: Η παραμονή στον Άγιο Δομίνικο μου δημιούργησε μεγάλα προβλήματα

Δεν θα ξαναπήγαινε στο «Survivor» η Ελισάβετ Σπανού, καθώς από τις λίγες ημέρες που πέρασε στον Άγιο Δομίνικο αλλά και από όσα βλέπει μετά την αποχώρησή της κατάλαβε ότι δεν της ταιριάζει το ριάλιτι επιβίωσης.

«Εξελίσσεται με έναν τρόπο που δεν θα μπορούσα να το υποστηρίξω»

Αρχικά, η τραγουδίστρια μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα» είπε για το ριάλιτι επιβίωσης: «Εξελίσσεται με έναν τρόπο που δεν θα μπορούσα να το υποστηρίξω».

«Είχα γεμίσει σπυριά και ακόμα τα έχω»

«Η παραμονή στο “Survivor” μου δημιούργησε μεγάλα προβλήματα. Είχα γεμίσει σπυριά και ακόμα τα έχω. Έπαθα μια αλλεργία, την μέρα που έφυγα κιόλας έκανα ενέσεις κορτιζόνης» συμπλήρωσε αμέσως μετά η τραγουδίστρια.

«Δεν είναι ωραίο πράγμα να δημιουργούνται εντάσεις»

«Δεν είναι ωραίο πράγμα να δημιουργούνται εντάσεις και δημιουργήθηκαν εντάσεις όπως είδαμε» είπε αναφορικά με την αποχώρηση του Γιάννη Παπαγεωργίου και την κόντρα του με τον Βαλάντη.

«Μα και η ίδια έλεγε μέχρι την προηγούμενη εβδομάδα ότι ήταν πλατωνικό»

Τέλος σε ερώτηση για το φλερτ της Μυριέλλας Κουρεντή και του Γιώργου Κατσαούνη, η Ελισάβετ Σπανού ανέφερε ότι όσο βρισκόταν εκείνη στο ριάλιτι, δεν είχε καταλάβει κάτι. «Μα και η ίδια έλεγε μέχρι την προηγούμενη εβδομάδα ότι ήταν πλατωνικό» είπε όλο νόημα η τραγουδίστρια.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss