Τα hobbit από τις ταινίες Lord Of The Rings ενάντια στα ρατσιστικά σχόλια για τους ηθοποιούς από την σειρά – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

Το The Lord of the Rings: The Rings of Power είναι πλέον η πιο ακριβή σειρά όλων των εποχών, καθώς το budget είναι της τάξης των 465 εκ. δολαρίων μόνο για την πρώτη σεζόν. Η σειρά έκανε πρεμιέρα με δυο επεισόδια, για τα οποία σας αναφέραμε την αποψη μας, και θα βγαίνει ένα επεισόδιο κάθε Παρασκευή μέχρι τις 14 Οκτωβρίου που ολοκληρώνεται η πρώτη σεζόν. Η πρεμιέρα προσέλκυσε πάνω από 25 εκ. θεατές, κάτι που όπως αναμενόταν αποτελεί το καλύτερο ντεμπούτο για σειρά με διαφορά στο Amazon Prime, ωστόσο είχε και κάποια ρατσιστικά σχόλια για μερικούς από τους χαρακτήρες.

Έτσι λοιπόν οι Elijah Wood, Sean Astin, Billy Boyd, και Dominic Monaghan που υποδύονταν στα Χόμπιτ στην τριλογία του Peter Jackson, αποφάσισαν να εναντιωθούν στο μίσος και τον ρατσισμό, παίρνοντας πρωτοβουλία και υπερασπίζοντας τους ηθοποιούς που δέχονται επιθέσεις. Με μπλουζάκια και καπέλο ανέφεραν πως όλοι είναι ευπρόσδεκτοι στον κόσμο της Μέσης-Γης. Το μήνυμα είναι γραμμένο στη γλώσσα των ξωτικών και αναφέρει «Είστε όλοι ευπρόσδεκτοι εδώ» και συνοδεύεται από αυτιά όλων των φυλών της Μέσης Γης με διαφορετικό χρώμα δέρματος.

“Η σειρά της Amazon Studios φέρνει στις οθόνες για πρώτη φορά τους μυθικούς ήρωες της ξακουστής Δεύτερης Εποχής της ιστορίας της Μέσης Γης. Το επικό δράμα διαδραματίζεται χιλιάδες χρόνια πριν τα γεγονότα του “The Hobbit” και του “The Lord of the Rings” από τον J.R.R. Tolkien, και θα μεταφέρει τους θεατές πίσω σε μια εποχή, στην οποία σφυρηλατήθηκαν τρομερές δυνάμεις, βασίλεια άνθιζαν με δόξα και στη συνέχεια διαλύονταν, αταίριαστοι μεταξύ τους ήρωες δοκιμάζονταν, η ελπίδα κρεμόταν από μία κλωστή και ο μεγαλύτερος villain, που έχει “ξεπεταχτ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss