Τάσος Ξιαρχό: Η συνάντηση και η κοινή φωτογραφία με την Μέρι

Μια εβδομάδα μετά την κατακραυγή που δέχθηκε στα social media ο Τάσος Ξιαρχό για την προσβλητική ανάρτηση του, όπου χλεύαζε μια κοπέλα με παραπάνω κιλά, ο γνωστός χορευτής-χορογράφος θέλησε να την συναντήσει για να απολογηθεί.

Όπως φαίνεται ο Τάσος Ξιαρχό, μετά την απόπειρα αυτοκτονίας και τη νοσηλεία του στο νοσοκομείο, θέλει να κάνει μια νέα αρχή και γι’ αυτό το βράδυ της Κυριακής συναντήθηκε με την Μέρι Παπά. Μάλιστα, ο Τάσος Ξιαρχό και η Μέρι Παπά βρέθηκαν στο σπίτι του χορογράφου, συζήτησαν και τα άφησαν όλα πίσω τους.

Η κοπέλα δημοσίευσε μάλιστα και μια κοινή φωτογραφία τους στο Instagram, με τον γνωστό χορογράφο να κάνει repost και να γράφει: «Μόνο αγάπη. Ακόμη και στους πιο σκληρούς… Θένξ Μέρι με “Ε” και “Ι”».

Δείτε παρακάτω:

«Είμαι πιο καλά και ψύχραιμη πλέον»

Η Μέρι Παππά είχε πει σε πρόσφατες δηλώσεις της στη εκπομπή «Τι λες τώρα»: «Είμαι πιο καλά και ψύχραιμη πλέον, μιας και επικοινώνησα μαζί με τον Τάσο. Μου έστειλε ένα μήνυμα όπου μου ζήτησε συγγνώμη, απολογήθηκε από τη συμπεριφορά του και ζήτησε να βρεθούμε. Σκοπεύω να το κάνω και θεωρώ ότι έχει λήξει αυτό. Δεν κατάλαβα κυριολεκτικά τίποτα. Τράβηξε προφανώς το βίντεο, για τους δικούς του λόγους, θεώρησε ότι είναι σωστό να το ανεβάσει και να κάνει το σχόλιο αυτό που έκανε».

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss