Θεοφανία Παπαθωμά: Αποχώρησε από την παράσταση «Κάποτε στον Βόσπορο» – Ποια την αντικατέστησε;

Η Θεοφανία Παπαθωμά αποχώρησε στα ξαφνικά από την επιτυχημένη θεατρική παράσταση «Κάποτε στον Βόσπορο» στην οποία πρωταγωνιστούσε.

Βέβαια, να σημειωθεί πως η Θεοφανία Παπαθωμά αντικαταστάθηκε άμεσα από την ηθοποιό Κατερίνα Μάτζιου.

Μάλιστα, έγιναν και οι σχετικές αλλαγές στην αφίσα, ενώ συντελεστές της παράστασης μίλησαν στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για αυτή την εξέλιξη.

«Η κυρία Παπαθωμά δεν μπορούσε να συνεχίσει στην παράσταση»

Ο Αντώνηw Καφετζόπουλος προχώρησε σε ένα λιτό σχόλιο λέγοντας: «Η κυρία Παπαθωμά δεν μπορούσε να συνεχίσει στην παράσταση».

«Η κυρία Παπαθωμά είναι άρρωστη»

Ο Δημήτρης Πιατάς με τη σειρά του δήλωσε στην πρωινή εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha: «Η κυρία Παπαθωμά είναι άρρωστη. Δεν γνωρίζω αν θα συνεχίσει γιατί είναι θέμα της ίδιας της κυρίας Παπαθωμά και της παραγωγής μας. Αυτή τη στιγμή έχει γίνει μια αντικατάσταση, η οποία είναι από μια εξαιρετική συνάδελφο».

«Έγινε μια γρήγορη αντικατάσταση και δεν χάσαμε ούτε μέρα»

Η Ευαγγελία Μουμούρη είπε: «Ήρθε γρήγορα το κορίτσι, η Κατερίνα Μάντζιου, έγινε μια γρήγορη αντικατάσταση και δεν χάσαμε ούτε μέρα». Για τη Θεοφανία Παπαθωμά σημείωσε χαρακτηριστικά: «Έπαθε μια ίωση, ένα κρύωμα και δεν μπορούσε να γίνει καλά και έτσι αποφασίσαμε να γίνει αυτή η αντικατάσταση».

Τι συνέβη στη Θεοφανία Παπαθωμά;

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της εκπομπής, η Θεοφανία Παπαθωμά είχε μία ίωση που της δημιούργησε και πρόβλημα στην φωνή της και ο γιατρός της συνέστησε να αναρρώσει για δύο εβδομάδες.

Για αυτό το λόγο μάλιστα έγινε η αντικατάστασή της, καθώς η γνωστή ηθοποιός ένιωθε πολύ κουρασμένη με το να συμμετέχει ταυτόχρονα και στην καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες» και στη θεατρική παράσταση.

Έτσι, έπειτα από συζητήσεις με την παραγωγή της θεατρικής παράστασης «Κάποτε στον Βόσπορο», η Θεοφανία Παπαθωμά ζήτησε η αντικατάστασή της να είναι μόνιμη.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss