Θοδωρής Μαραντίνης: Δεν θα ξαναπαντρευτώ, δεν το αναζητώ

Ο παρουσιαστής Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχτηκε στην εκπομπή «The 2Night Show» τον Θοδωρή Μαραντίνη. Ο ταλαντούχος τραγουδιστής, συνθέτης, στιχουργός, και front man των «Οnirama», μίλησε για την πορεία του στη μουσική και για τις συνεργασίες του.

Ο τραγουδιστής αποκάλυψε ότι το μόνο που τον αγχώνει είναι να ξέρει πότε θα πρέπει να σταματήσει για να μη γίνει γραφικός στο κοινό του. Επίσης, ο Θοδωρής Μαραντίνης αναφέρθηκε και στο δυνατό «δέσιμο» με τα παιδιά του, ενώ δεν δίστασει επίσης να μοιραστεί και τους προβληματισμούς του για το μέλλον.

«Γελάμε, περνάμε καλά, πάνε καλά στο σχολείο οπότε βλέπεις ότι κάτι καλό έχει γίνει εδώ!»

«Η σχέση με τα παιδιά μου είναι πολύ καλή, αυτός είναι ο στόχος μου. Δεν είμαι ο τέλειος μπαμπάς, κανείς δεν είναι, αλλά προσπαθώ για αυτό. Γελάμε, περνάμε καλά, πάνε καλά στο σχολείο οπότε βλέπεις ότι κάτι καλό έχει γίνει εδώ! Ο μικρός τραγουδάει πολύ, έχει ωραία φωνή. Έχει μπει και στη χορωδία, αλλά δεν έχει δείξει κάποιος από τους δύο ότι θέλει να ασχοληθεί με αυτό. Είναι μικρά ακόμα, γιατί και εγώ στα 16 μου το πήρα απόφαση», ανέφερε ο ίδιος.

Θοδωρής Μαραντίνης: «Είναι κάποια πράγματα που όταν χωρίζεις φεύγουν από το  τοπίο» - Queen.gr

«Και όταν υπάρχει μια επιχείρηση στην Ελλάδα μοιραία, πηγαίνεις προς τα εκεί»

Στη συνέχεια, ο Θοδωρής Μαραντίνης είπε: «Εγώ επειδή μεγάλωσα σε μία οικογένεια που είχε ντισκοτέκ. Η βασική του δουλειά ήταν οι επιγραφές με νέον. Και είναι μια οικογενειακή επιχείρηση. Και όταν υπάρχει μια επιχείρηση στην Ελλάδα, μοιραία πηγαίνεις προς τα εκεί».

«Είναι εύκολο να γίνεις καρικατούρα ή γραφικός, μια αγωνία μου είναι να μην το κουράσω»

Και τόνισε: «Στα πρώτα μου βήματα με το συγκρότημα δούλευα εκεί αλλά μετά η μουσική μας κέρδισε. Πολλές φορές όταν σκέφτομαι την καριέρα μου, αυτό που με αγχώνει και με απασχολεί, είναι να καταλάβω τη στιγμή για το πότε πρέπει να σταματήσω. Για παράδειγμα, βλέπω τη Madonna και στεναχωριέμαι! Είναι εύκολο να γίνεις καρικατούρα ή γραφικός, μια αγωνία μου είναι να μην το κουράσω».

«Δεν είναι κάτι που αναζητώ ή σκέφτομαι»

Επίσης, ο ίδιος ξεκαθάρισε: «Δεν θα ξαναπαντρευτώ! Δεν είναι κάτι που αναζητώ ή σκέφτομαι. Αυτή τη στιγμή η ηρεμία μου, η υγεία μου, και η ψυχική ηρεμία για μένα και των παιδιών. Δεν θεωρώ ότι θα αυξηθούν ή θα μεγαλώσουν με έναν γάμο. Μπορούν να υπάρξουν χωρίς αυτόν και ίσως είναι και καλύτερα».

Θοδωρής Μαραντίνης: Αυτός είναι ο λόγος που πέρασε ένα βράδυ στο κρατητήριο!

«Επίσημα δεν έχουμε συνεπιμέλεια»

Αμέσως μετά, ο Θοδωρής Μαραντίνης αναφέρθηκε και στο πώς έχει διαμορφωθεί η κατάσταση μετά το διαζύγιό του. Συγκεκριμένα, είπε: «Επίσημα δεν έχουμε συνεπιμέλεια. Είναι κάτι που το έχω ζητήσει. Πλέον σε κάποια πράγματα τα ζευγάρια έχουν εκ των πραγμάτων κι εκ του νόμου συνεπιμέλεια: Στην ονοματοδοσία, στις ιατρικές αποφάσεις, στο ποιο σχολείο θα πάει. Εγώ έχω ήδη πολλά θέματα της συνεπιμέλειας υπαρκτά».

«Συνειδητοποίησα πόσα ζευγάρια βρίσκονται στα δικαστήρια ή σε ένταση για αυτό το θέμα»

«Έχω σχεδόν μισή εβδομάδα τα παιδιά, πολύ χρόνο σε διακοπές, το κομμάτι του χρόνου σε εναλλασσόμενη κατοικία. Συνειδητοποίησα πόσα ζευγάρια βρίσκονται στα δικαστήρια ή σε ένταση για αυτό το θέμα. Είναι σοβαρό θέμα, καίει πολύ τους ανθρώπους και τα παιδιά», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

«Μέσα από τον ανόητο καβγά που προκύπτει πίσω από την συνεπιμέλεια. Την πληρώνουν τα παιδιά, που γίνονται μπαλάκι μέσα σε αυτό. Ή εργαλειοποιούνται με αφορμή το ποιος έχει την εξουσία, που δεν θα έπρεπε να υπάρχει, αλλά μια συνεννόηση. Όταν δεν υπάρχει αυτό το καλό κλίμα, θα έπρεπε να υπάρχει ένα τρόπος νομικά να βοηθάει το κλίμα για να υπάρχει καλή συνεννόηση», δήλωσε, επίσης, ο Θοδωρής Μαραντίνης.

Δείτε παρακάτω το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου:

Latest Posts

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

Don't Miss