Βασιλική Τρουφάκου: «Όταν θέλεις μπορείς να αποφύγεις τους φωτογράφους»

Η Βασιλική Τρουφάκου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα;», η οποία, μέσα σε όλα, μίλησε και για την προσωπική της ζωή. με αφορμή την παράσταση «Φουέντε Οβεχούνα».

Τι είπε η ηθοποιός για την παράσταση που πρωταγωνιστεί;

«”Φουέντε Οβεχούνα” σημαίνει “Προβατοπηγή” είναι ισπανικός τίτλος, γραμμένο το 1600, έχει μια επικαιρότητα σημαντική, για το πώς μπορεί μια κοινωνία να αντιδράσει σε μια αδικία», ανέφερε για την παράσταση που πρωταγωνιστεί η Βασιλική Τρουφάκου.

«Tο Εθνικό Θέατρο είναι πολλά πράγματα παραπάνω από οποιονδήποτε άνθρωπο»

Στην ερώτηση για το αν το Εθνικό Θέατρο στιγματίστηκε μετά τις αποκαλύψεις για τον Δημήτρη Λιγνάδη, η ταλαντούχα ηθοποιός απάντησε χαρακτηριστικά: «Ο συγκεκριμένος άνθρωπος ήρθε από τα σπλάχνα του Εθνικού Θεάτρου. Μπορεί κάποια πράγματα να χρεωθούν στο Εθνικό Θέατρο, αλλά το Εθνικό Θέατρο είναι πολλά πράγματα παραπάνω από οποιονδήποτε άνθρωπο. Δεν μπορεί να μη σε απασχολήσει ένα τέτοιο πράγμα και με τον τρόπο που έγινε, αλλά θα ξεπεραστεί».

Τι δήλωσε αναφορικά με το εμβόλιο κατά του Covid-19;

Στη συνέχεια, μιλώντας για το εμβόλιο κατά της νόσου Covid-19, η Βασιλική Τρουφάκου ανέφερε πώς δεν μετάνοιωσε που δημοσιοποίησε ότι εμβολιάστηκε. Μάλιστα ανέφερε πως θα κάνει και την τρίτη δόση στις 20 Δεκέμβρη.

«Είμαι καλά στην προσωπική μου ζωή»

Τέλος, η γνωστή ηθοποιός μίλησε και για την προσωπική της ζωή, λέγοντας: «Είμαι καλά στην προσωπική μου ζωή. Όταν θέλεις μπορείς να αποφύγεις τους φωτογράφους. Από μια σχέση ονειρεύομαι να έχω καλή επικοινωνία, αγάπη και έρωτα».

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss