Μοιράζει χιλιάρικα ο Γεωργιάδης – €3.000 στις επιχειρήσεις που έμειναν κλειστές τα Χριστούγεννα – nassosblog.gr

Έκτακτη κρατική επιδότηση για τις επιχειρήσεις και τους εργαζόμενους στον κλάδο του λιανεμπορίου περιοχών που παρέμειναν σε αυστηρό lockdown την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων προανήγγειλε ο Άδωνις Γεωργιάδης στην Ολομέλεια της Βουλής.

Όπως ανέφερε ο κ. Γεωργιάδης ότι οι επιχειρήσεις του συγκεκριμένου κλάδου που παρέμειναν κλειστές στις εορτές και δεν μπορούσαν να δουλέψουν ούτε με το σύστημα του click away θα λάβουν εκτάκτως 3.000 ευρώ η κάθε επιχείρηση και 1.000 ευρώ ο κάθε εργαζόμενος.

  • «Θα υπάρξει επιδότηση στις επιχειρήσεις λιανικού εμπορίου σε περιοχές που ήταν κλειστές στην περίοδο εορτών και δεν μπορούσαν να λειτουργήσουν ούτε με μέθοδο click away» ανέφερε χαρακτηριστικά ο υπουργός Ανάπτυξης .

Όπως διευκρίνισε ο υπουργός, «μιλάμε για περιοχές της Δυτικής Αττικής όπως Ελευσίνα, Ασπρόπυργος κ.α. ή η περιοχή της Κοζάνης που ήταν σε σκληρό lockdown. Θα λάβουν έκτακτη επιχορήγηση – όχι επιστρεπτέα ή δάνειο – 3.000 ευρώ ανά επιχείρηση και 1.000 ευρώ ο κάθε εργαζόμενος. Αυτές οι επιχειρήσεις θα έχουν ευνοϊκότερη μεταχείριση και στήριξη από την κυβέρνηση».

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss