Αγγελική Νικολούλη: Επίσημα στο Mega

Μετά από 9 χρόνια στον αέρα του Alpha, η Αγγελική Νικολούλη θα επιστρέψει τον Σεπτέμβριο πιστή στο ραντεβού της με το κοινό, από την καινούργια της, όμως, τηλεοπτική στέγη, το Mega.

Και επισήμως λοιπόν η Αγγελική Νικολούλη ανήκει πλέον στο δυναμικό του Mega, ενώ το μεσημέρι της Πέμπτης το κανάλι εξέδωσε και σχετική ανακοίνωση.

Αγγελική Νικολούλη

Η ανακοίνωση του Mega

«Το MEGA υποδέχεται, με ιδιαίτερη χαρά, την Αγγελική Νικολούλη στο δυναμικό του.

Η Αγγελική Νικολούλη είναι μια ξεχωριστή περίπτωση δημοσιογράφου. Είναι αυτή που πάντα ψάχνει και πάντα βρίσκει. Έγκυρη, όσο και αποτελεσματική. Επαγγελματίας που δεν ησυχάζει ποτέ, δεν επαναπαύεται ποτέ, δεν κουράζεται ποτέ. Είναι ένα βήμα μπροστά από τα γεγονότα, επηρεάζει τις εξελίξεις των σημαντικών υποθέσεων που αναλαμβάνει.

Δεν είναι μόνο η γνώση και η εργατικότητά της. Είναι το κύρος και το ένστικτό της. Είναι η αποδοχή όλου του κόσμου και η μεγάλη αγάπη προς το πρόσωπό της. Όλα τα χρόνια της τηλεοπτικής της πορείας έχει εισπράξει μόνο θαυμασμό, εκτίμηση και διεθνή αναγνώριση. Στο νέο πρόγραμμα του MEGA θα κάνει αυτό που γνωρίζει πολύ καλά: έρευνα με αποτέλεσμα» .

«Το MEGA την καλωσορίζει και της εύχεται μόνο επιτυχίες», καταλήγει η ανακοίνωση.

Υψηλά ποσοστά 

Έτσι χιλιάδες τηλεθέατες έμειναν καρφωμένοι στις τηλεοράσεις τους. Παρακολουθώντας όλα όσα παρουσίαζε η Αγγελική Νικολούλη με αποτέλεσμα η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» να σημειώσει τηλεθέαση σε επίπεδα ρεκόρ.

Είναι χαρακτηριστικό πως έφτασε μέχρι το 52%. Την ώρα που ο τελικός του Στέφανου Τσιτσιπά στο Roland Garros, σε κανένα σημείο του δεν ξεπέρασε το 49%.

Στο σύνολο κοινού έκανε μέχρι και 52,7% (28,4% – 31% – 40,4%, 41,5% – 42,9% – 44,9% – 50,6% – 50,7% – 52,7% – 50,2%) και 50,2% στο νεανικό κοινό 18-54 (29,4% – 32,1% – 40% – 41,2% – 43,9% – 47,4% – 48,1% – 50,2% – 47,4%).

Latest Posts

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.