Έφη Μουρίκη: Η συνύπαρξη με τον Βλαδίμηρο στην σκηνή είναι πιο εύκολη όσο περνούν τα χρόνια

Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε η Έφη Μουρίκη στον δημοσιογράφο Κυριάκο Θεοδοσίου και την κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα Δε Γίνεται». Μέσα σε όλα, η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στην πρωτοπορία που έφερε στο ελληνικό σινεμά το φιλμ “Straight Story”, την σκηνική και προσωπική συνύπαρξη με τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη και την αγάπη.

«Για μένα είναι παράλογο να κρίνεις κάποιον άνθρωπο για τις σεξουαλικές του προτιμήσεις»

Συγκεκριμένα, η Έφη Μουρίκη σημείωσε χαρακτηριστικά: «Για μένα είναι παράλογο να κρίνεις κάποιον άνθρωπο για τις σεξουαλικές του προτιμήσεις ή για την όποια διαφορετικότητα που μπορεί να έχει. Με το “Straight Story” θέλαμε να μιλήσουμε για όλα αυτά τα στοιχεία. Μπορεί να μην έχουν γίνει τεράστια άλματα αλλά τουλάχιστον έχουν γίνει κάποια βήματα προς το καλύτερο».

Βλαδίμηρος Κυριακίδης για Έφη Μουρίκη: Αυτή η γυναίκα με σημάδεψε | Έθνος

«Πάντα όμως στο τέλος τα βρίσκουμε και το σημαντικό είναι ότι έχουμε κοινή αισθητική και κοινό χιούμορ»

«Η συνύπαρξη με τον Βλαδίμηρο στην σκηνή είναι πιο εύκολη όσο περνούν τα χρόνια. Γενικότερα είμαστε άνθρωποι που και διαφωνούμε και λέμε ελεύθερα την γνώμη μας. Πάντα όμως στο τέλος τα βρίσκουμε και το σημαντικό είναι ότι έχουμε κοινή αισθητική και κοινό χιούμορ», τόνισε στη συνέχεια η ίδια.

Βλαδίμηρος Κυριακίδης: Η απόφαση να μην κάνει παιδιά με τη σύζυγό του Έφη... | People & Style Ειδήσεις

«Στη ζωή μου είναι προτεραιότητα η αγάπη. Οι άνθρωποι που αγαπάω είναι πάνω απ’ όλα»

Επίσης, η ηθοποιός Έφη Μουρίκη είπε: «Στη ζωή μου είναι προτεραιότητα η αγάπη. Οι άνθρωποι που αγαπάω είναι πάνω απ’ όλα. Αλλά ο έρωτας μετά από λίγο περνάει, εκεί που εξιδανικεύεις τον άλλον, θέλεις να τον αλλάξεις και να σε αλλάξει. Αν δεν περάσεις στο τρίτο και σημαντικό στάδιο, να αγαπήσεις την κοινή καθημερινότητα σας, δεν θα πας παρακάτω. Εκεί είναι η ουσιαστική αγάπη. Ο έρωτας είναι φωτιά και περνάει αλλά η μικρή αγάπη είναι στα μικρά και καθημερινά».

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss