«GNTM»: Οι έρωτες μέσα στο σπίτι και οι κλίκες που φέρνουν αναταραχές

Ο φετινός κύκλος του «GNTM» τα έχει πραγματικά όλα: έρωτες, ίντριγκες, ζήλιες, κλίκες, εντάσεις και μπόλικο μόντελινγκ. Οι auditions σιγά σιγά ολοκληρώνονται και οδεύουμε προς ολοταχώς στο ID-Catwalk.

Και στη συνέχεια, με την ολοκλήρωση του bootcamp, θα ακολουθήσει η τελική επιλογή για τους διαγωνιζόμενους που θα μπουν στο σπίτι για να ζήσουν την εμπειρία και να διεκδικήσουν την πρώτη θέση διαγωνισμό, αλλά και το μεγάλο έπαθλο.

Η εκπομπή «Super Κατερίνα» μετέφερε πληροφορίες αναφορικά με το τι συμβαίνει στο σπίτι του «GNTM» όλο αυτό το διάστημα των γυρισμάτων με την Άννα Ζηρδέλη να αποκαλύπτει στην Κατερίνα Καινούργιου, ότι δημιουργήθηκαν τρία ζευγάρια.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα της, τοένα ξεκίνησε για πλάκα και τελικά κατέληξε μαζί, το δεύτερο ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά και θα τον δούμε να εξελίσσεται σταδιακά μέσα στον διαγωνισμό, με τον έναν να υποστηρίζει τον άλλον και το τρίτο, δημιουργήθηκε προς το τέλος του παιχνιδιού, όταν είχαν μείνει 12 παίκτες και μάλιστα «έσπασε», καθώς ο ένας αποχώρησε.

Παράλληλα, όπως ειπώθηκε, μέσα στο σπίτι δημιουργήθηκαν δύο κλίκες, αυτή των 4 αγοριών και μία των 7 ατόμων, οι οποίες φέρνουν εντάσεις και αναταραχές μέσα στο σπίτι.

Δείτε παρακάτω όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή της KateKen:

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss