Κιούσης για Παναγιωτόπουλο: «Να καταγγελθούν όλα και να βγουν όλα στο φως»

Ο Χρήστος Κιούσης μετά το πρώτο σχόλιο που έκανε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος αναφορικά με το σκάνδαλο που ξέσπασε και τον συνδέει με το revenge porn, έγραψε στο μπλογκ που διατηρεί στον ιστότοπο του gazzetta.gr, για όλα αυτά.

Πλέον, να σημειωθεί πως, οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές και μέχρι τώρα τρεις είναι οι κύριες καταγγελίες εις βάρος του Στάθη Παναγιωτόπουλου. Παράλληλα, το πλήγμα για τους «Ράδιο Αρβύλα» σαν εκπομπή ήταν μεγάλο, καθώς ο Αντώνης Κανάκης και η ομάδα του όλα αυτά τα χρόνια τάσσονταν σε στρατόπεδα πάντοτε απέναντι από τέτοιου είδους συμπεριφορές.

Τι έγραψε ο Χρήστος Κιούσης;

Αρχικά, ο Χρήστος Κιούσης ανέφερε: «Μπορεί να έρθει και αυτή η στιγμή. Όταν μαθαίνεις, ότι ο επί 13 χρόνια συνεργάτης σου έχει προβεί σε πράξεις εγκληματικές, αποτρόπαιες, σιχαμερές εις βάρος ενός προσώπου που δεν τον έβλαψε σε τίποτα και πουθενά».

Και φυσικά, ο Χρήστος Κιούσης εξήγησε: «Από τη στιγμή που το μαθαίνεις και μετά, δεν υπάρχουν τακτικές, διαχείριση κρίσης, damage control ή όπως αλλιώς το λένε, υπάρχει μόνο ένας δρόμος».

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Σηκώνεις το τηλέφωνο από την πρώτη στιγμή και απευθύνεις την ερώτηση: “Τι είναι αυτά που διαβάζω ρε; Τι έχεις κάνει;”. Η απάντηση στην ερώτηση του τίτλου “πώς γίνεται να μην ξέρατε;” είναι τόσο απλή. Ο άνθρωπος που έκανε τις πράξεις τις οποίες τώρα παραδέχεται δεν τις μοιράστηκε ποτέ με κανέναν».

Και υπογράμμισε στο κείμενο του ο ίδιος: «Ήξερε φαντάζομαι, ότι δεν θα μπορούσε να τις μοιραστεί με τον Αντώνη, τον Γιάννη, εμένα ή όποιον άλλο πίσω από τις κάμερες συνεργάτη μας διατηρώντας την ανωνυμία και την ατιμωρησία του. Και τα έκανε όλα κρυφά».

Επιπρόσθετα, ο Χρήστος Κιούσης έγραψε στο κείμενο του, μεταξύ άλλων: «Και δυστυχώς δεν έκανε μόνο αυτά, όπως μαθαίνουμε από πρόσθετες καταγγελίες. Και δυστυχώς δεν ξέρουμε τι άλλο μπορεί να έκανε που θα καταγγελθεί από δω και μπρος».

Και πρόσθεσε: «Αλλά έτσι πρέπει! Να καταγγελθούν όλα και να βγουν όλα στο φως. Και άσχετα αν το στομάχι μας πάει να σπάσει από τη στεναχώρια και τον θυμό, άσχετα αν αηδιάζουμε μπροστά στον βόθρο των πράξεών του, αυτό το καπάκι δεν θέλουμε να κλείσει σκεπάζοντας και κουκουλώνοντας άλλα θύματα».

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss