Κρατερός Κατσούλης: «Τηλεόραση θα ξανά έκανα υπό συνθήκες»

Ο Κρατερός Κατσούλης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, «The 2Night Show», το βράδυ της Τετάρτης (15/12) και μίλησε για όλα με τον γνωστό αυθορμητισμό του.

Όντας χαμογελαστός και εμφανώς ανανεωμένος, ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε για τα 15 κιλά που έχασε, για το μουστάκι που δεν ξύρισε, ακόμα και όταν τελείωσαν τα γυρίσματα της ταινίας «Σμύρνη μου αγαπημένη», καθώς και για την επιστροφή του στη μυθοπλασία, που τόσο πολύ αγαπάει.

Βέβαια, ο Κρατερός Κατσούλης αναφέρθηκε, επίσης, στον χωρισμό του με την Κατερίνα Καραβάτου και την όμορφη σχέση στοργής και αγάπης που έχει με τα παιδιά του.

«Το μουστάκι το συνήθισα και μου άρεσε»

Αρχικά, ο Κρατερός Κατσούλης είπε: «Το μουστάκι το συνήθισα και μου άρεσε. Είπα ότι τουλάχιστον μέχρι την πρεμιέρα της ταινίας, να το κρατήσω».

«Οι άνθρωποι είναι οικογένεια έτσι κι αλλιώς, είτε χωρίσεις είτε όχι»

Στη συνέχεια, μίλησε για το διαζύγιό του με την Κατερίνα Καραβάτου, αλλά και για τον θάνατο της πρώην πεθεράς του. Συγκεκριμένα, είπε: «Οι άνθρωποι είναι οικογένεια έτσι κι αλλιώς, είτε χωρίσεις είτε όχι. Η οικογένεια υπάρχει. Τώρα αν το ζευγάρι αποφασίσει να πάρει άλλους δρόμους, οι σχέσεις συνεχίζονται».

«Είπαμε στα παιδιά ότι δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα και δεν έχει αλλάξει τίποτα»

Αμέσως μετά, ο ηθοποιός είπε: «Δεν είναι μεγάλη η αλλαγή. Περισσότερο ταλαιπωρούμαστε στη φαντασία μας, παρά στην πραγματικότητα. Είπαμε στα παιδιά ότι δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα και δεν έχει αλλάξει τίποτα. Πρέπει να χαιρόμαστε όταν ακούμε ότι δύο άνθρωποι έχουν κάνει την υπέρβαση και έχουν μια καλή σχέση. Και το καλό πουλάει».

«Έχουν γραφτεί τέρατα, ευτυχώς φλερτάρωντας την κόκκινη γραμμή να πάρω τον δικηγόρο τηλέφωνο»

Και εξήγησε: «Έχουν γραφτεί τέρατα, ευτυχώς φλερτάρωντας την κόκκινη γραμμή να πάρω τον δικηγόρο τηλέφωνο. Είναι ωραία να μάθουμε ότι και μια καλή ιστορία μπορεί να είναι ενδιαφέρουσα. Δεν χρειάζεται να εφεύρεις μια ολόκληρη θεωρία. Θέλει πολλή δουλειά να αφήνεις πίσω τα εγώ σου για να βάζεις μπροστά τα παιδιά σου».

«Η καθημερινή μας τριβή στην τηλεόραση δεν έπαιξε κανέναν ρόλο στον χωρισμό μας»

Και πρόσθεσε: «Η καθημερινή μας τριβή στην τηλεόραση δεν έπαιξε κανέναν ρόλο στον χωρισμό μας. Δεν υπάρχει αυτή η καθημερινότητα, η τηλεόραση είναι μέρος της πραγματικής ζωής, είναι δουλειά».

«Όλα τα πράγματα είναι εύκολα και δύσκολα, ανάλογα με το πώς τα βλέπουμε»

Για το αν θα έκανε ξανά τηλεόραση, ο Κρατερός Κατσούλης σημείωσε: «Τηλεόραση θα έκανα ξανά υπό συνθήκες. Ζωντανό δεν θα έκανα, γιατί δεν μπορούσα να κάνω τίποτα άλλο. Ήμουν εκτός μυθοπλασίας και θεάτρου και αυτό μου στοίχισε. Είδα την καινούρια εκπομπή της Κατερίνας, θα πήγαινα καλεσμένος. Όλα τα πράγματα είναι εύκολα και δύσκολα, ανάλογα με το πώς τα βλέπουμε».

«Αναλαμβανεις τις ευθύνες σου και ο άλλος τις δικές του»

Επίσης, είπε: «Αν αποφασίσεις να μοιραστείς τη ζωή σου με άλλον άνθρωπο θα πρέπει να συστηθούν τα δύο μέρη. Κάπως θα πρέπει να γίνει». Και συνέχισε λέγοντας: «Αναλαμβανεις τις ευθύνες σου και ο άλλος τις δικές του. Όταν δεν υπάρχουν παιδιά τα πράγματα είναι πιο απλά, όταν υπάρχουν αλλάζει. Η αγωνία και το ενδιαφέρον οφείλει να επικεντρώνεται στα παιδιά».

«Βλέπω την κάθε μέρα ξεχωριστά»

Τέλος, ο Κρατερός Κατσούλης μίλησε για το νέο πρωινό δίδυμο του Star με την Ελίνα Παπίλα και τον Γιώργο Καρτελιά και πως βλέπει το νέο τους ξεκίνημα. Ειδικότερα, σημείωσε: «Τα έχω δει τα παιδιά. Εγώ δεν το βλέπω ότι είναι μετά από εμάς. Βλέπω την κάθε μέρα ξεχωριστά. Όταν με ρώτησαν πως σας φάνηκαν οι αντικαταστάτες σας, που δεν ήταν δόκιμος όρος, λέω μισό λεπτό να πούμε κάτι».

«Αν ήταν έτσι όλοι έχουμε υπάρξει αντικαταστάτες κάποιου»

Και συμπλήρωσε: «Δεν είναι αντικαταστάτες, είναι δύο νέοι άνθρωποι, μια άλλη εκπομπή, μια άλλη τελείως συνθήκη. Το ότι είναι στην ίδια ζώνη, είναι απλά επειδή υπάρχει αυτή η ζώνη. Αν ήταν έτσι όλοι έχουμε υπάρξει αντικαταστάτες κάποιου. Στην πραγματικότητα είναι δύο νέοι άνθρωποι, που έκαναν ένα νέο ξεκίνημα κι αυτό είναι μια χαρά».

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss