Μαρία Τζομπανάκη για Ντίνο Αυγουστίδη: «Τον αγαπώ πάρα πολύ»

H Μαρία Τζομπανάκη μίλησε στον Νίκο Χατζηνικολάου για τον χωρισμό της με τον Ντίνο Αυγουστίδη. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στο διαζύγιό τους και εξέφρασε την αγάπη της στο πρόσωπο του πατέρα του γιου της, Ορφέα.

«Εγώ είχα μια αυστηρή ανατροφή της μονογαμικής σχέσης, Κρήτη, αδέρφια, αγόρια»

«Παίζει ρόλο η εμπειρία κι η ανατροφή μας. Εγώ είχα μια αυστηρή ανατροφή της μονογαμικής σχέσης, Κρήτη, αδέρφια, αγόρια. Ο Ντίνος προέρχεται από την Μικρά Ασία, άλλες καταβολές κι αριστερή οικογένεια. Μια πιο ανοιχτή σκέψη για αυτές τις σχέσεις» είπε αρχικά η Μαρία Τζομπανάκη, την οποία απολαμβάνουμε στον ρόλο της «Καλλιόπης» στην επιτυχημένη σειρά του Alpha, «Σασμός».

«Είμαστε πολύ συνδεδεμένοι»

«Αργήσαμε να το καταλάβουμε. Τον αγαπώ πάρα πολύ, είναι ο τέταρτος αδερφός μου. Είμαστε πολύ συνδεδεμένοι. Φαντάσου ότι βγήκα δημόσια και του είπα ένα τραγούδι για να τον αποχαιρετήσω και να κοινοποιήσω στον κόσμο, ναι χωρίσαμε. Ενώ ήμασταν σε διάσταση… Έπρεπε να τελειώνει αυτό» είπε επίσης η Μαρία Τζομπανάκη.

Δείτε παρακάτω το σχετικό απόσπασμα:

«Η Καλλιόπη είναι ένα είδος ρόλου για τον οποίο ήθελα να γίνω ηθοποιός»

Επιπλέον, η πρωταγωνίστρια της σειράς του Alpha, «Σασμός», παραδέχτηκε ότι ο ρόλος της «Καλλιόπης» είναι αυτός που πάντα ονειρευόταν να κάνει.

«Οι λόγοι για τους οποίους έγινα ηθοποιός δεν προέκυψαν στην επαγγελματική μου πορεία. Από τη Νομική ξεκίνησα. Μικρή ήθελα να γίνω γιατρός, παιδίατρος. Η Καλλιόπη (στον Σασμό) είναι ένα είδος ρόλου για τον οποίο ήθελα να γίνω ηθοποιός. Όταν ξεκινάς να κάνεις αυτή τη δουλειά, η ομορφιά δεν είναι διαβατήριο. Θα μου πεις “γιατί πήγες στα καλλιστεία;”, μέγιστο λάθος. Την ίδια χρονιά έδωσα στην Νομική και τα έκανα όλα χύμα κουτάλι, δεν ταιριάξανε όλα μαζί», είπε μεταξύ άλλων η Μαρία Τζομπανάκη.

Και συνέχισε λέγοντας η ηθοποιός: «Ήξερα ότι θα γίνει επιτυχία ο “Σασμός” και το είπα στον Καραγιάννη τον παραγωγό και του είπα “ετοιμάσου, θα γίνει χαμός” και εκείνος μου είπε ότι είναι άλλες εποχές».

Έχω ζήσει μεγάλες τηλεοπτικές επιτυχίες» είπε και εξήγησε τη διαφορά που υπάρχει τώρα, καθώς με τα social media την εισπράττει άμεσα.

«Ο Ορφέας μου είχε πει “δεν θέλω να αγχωθείς όταν θα έρθουν τα tweets” επειδή έχω πολλά χρόνια να παίξω και οπτικά ήμουν ένα άλλο πρόσωπο. Και του λέω ότι πρώτον δεν έχω στήσει τη ζωή μου πάνω σε όσα γράφουν οι άλλοι και ξέρεις πόσα χρόνια περίμενα να παίξω χωρίς να με νοιάζει πώς θα φανώ;», συμπλήρωσε η ταλαντούχα ηθοποιός.

Επιπλέον, η ηθοποιός μίλησε και για τον άλλο της «γιο» στη σειρά, τον Δημήτρη Λάλο και αποκάλυψε ότι αλλάζει το σενάριο και τον αιφνιδιάζει. «Ξεχνάω ότι δεν είναι γιος μου και τον χαϊδολογάω και ο Ορφέας μου λέει “μαμά μήπως τον φέρνεις σε δύσκολη θέση;”», τόνισε.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss