Netflix ταινίες: Οι 3 πιο δημοφιλείς στη πλατφόρμα

Το Netflix αποκάλυψε τις πιο δημοφιλείς πρωτότυπες ταινίες του, αυτές που έχουν τον μεγαλύτερο αριθμό προβολών στην πλατφόρμα από την αρχή της λειτουργίας της.

Τα αποτελέσματα προέρχονται από δεδομένα από τις πρώτες 28 ημέρες κυκλοφορίας της ταινίας. Η λίστα ξεκινά από το νούμερο 10 και φτάνει στο νούμερο 1, με αρκετές ταινίες να έρχονται «ισοπαλία» στις προβολές.

Netflix ταινίες

Netflix ταινίες: Fatherhood (Πατρότητα) – 74 εκατομμύρια προβολές

Σε αυτήν την τρυφερή, αστεία και συγκινητική αληθινή ιστορία, ο πρωταγωνιστής Κέβιν Χαρτ υποδύεται έναν χήρο που αναλαμβάνει το πιο δύσκολο έργο στον κόσμο: την πατρότητα. Πρόκειται για την ιστορία ενός πατέρα, που μετά την απώλεια της γυναίκας του κατά τον τοκετό πρέπει να φροντίσει μόνος του την κόρη τους.

Netflix ταινίες: Project Power – 75 εκατομμύρια προβολές

Στους δρόμους της Νέας Ορλεάνης, εξαπλώνονται σιγά-σιγά φήμες για ένα μυστηριώδες νέο χάπι που απελευθερώνει υπερδυνάμεις, μοναδικές για κάθε χρήστη. Βέβαια, κανείς δεν γνωρίζει τι θα συμβεί, μέχρι να το πάρει. Κάποιοι αποκτούν αλεξίσφαιρο δέρμα, υπερδυνάμεις ή γίνονται αόρατοι, ενώ κάποιοι άλλοι παρουσιάζουν πιο θανατηφόρες αντιδράσεις.

Όταν εξαιτίας του χαπιού η εγκληματικότητα στην πόλη αυξάνεται επικίνδυνα, ένας ντόπιος αστυνόμος (Τζόζεφ Γκόρντον-Λέβιτ) συνεργάζεται με μια έφηβη ντίλερ (Ντομινίκ Φίσμπακ) και έναν πρώην στρατιώτη με μια μυστική βεντέτα (Τζέιμι Φοξ) για να καταπολεμήσουν μαζί τη δύναμη με δύναμη, ρισκάροντας παράλληλα να πάρουν το χάπι για να εντοπίσουν και να σταματήσουν την ομάδα που το παράγει.

Netflix ταινίες: Army of the Dead – 75 εκατομμύρια προβολές

Μετά από μια επίθεση ζόμπι στο Λας Βέγκας, μια ομάδα μισθοφόρων παίρνει το απόλυτο ρίσκο και εισέρχεται στη ζώνη καραντίνας, για να επιχειρήσει τη μεγαλύτερη ληστεία που έγινε ποτέ.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss