Νίκος Κοκλώνης: Όσα είπε για την πρεμιέρα του «J2US»

Ο Νίκος Κοκλώνης μπήκε στο στούντιο για να ηχογραφήσει το τραγούδι των τίτλων έναρξης του «J2US», λίγο πριν κάνει και επίσημα πρεμιέρα το Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου στις 20.00.

Η Άννα Ζηρδέλη και η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» συνάντησε τον Νίκο Κοκλώνη, ο οποίος μίλησε για όλα.

Κοκλώνης: «Αυτό που θα δείτε δεν θα το έχετε ξαναδεί στην ελληνική τηλεόραση»

Αρχικά, είπε: «Αυτό που θα δείτε δεν θα το έχετε ξαναδεί στην ελληνική τηλεόραση. Θα τραγουδήσω στην έναρξη κάτι που δεν με έχετε ξαναδεί». Στη συνέχεια, μιλώντας για την μεταγραφή του στον Αlpha, είπε: «Περίεργο ε; Είμαι πολύ χαρούμενος».

Κοκλώνης: «Μακάρι να μπορούσα να βάλω και 50 ζευγάρι, γιατί είχαμε πάρα πολλές συμμετοχές»

Και αμέσως μετά δήλωσε: «Μακάρι να μπορούσα να βάλω και 50 ζευγάρι,α γιατί είχαμε πάρα πολλές συμμετοχές. Οπότε διαλέξαμε 15 ζευγάρια και θα τα δείτε το Σάββατο. Ναι, θα δείτε τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και τη Μάρα Μεϊμαρίδη, μπορεί και κάποια άλλη από την εκπομπή» είπε με νόημα και η παρουσιάστρια της εκπομπής, Κατερίνα Καινούργιου, προχώρησε στη συνέχεια σε αποκαλύψεις.

Καινούργιου: «Θα με δείτε στο Just σε διάφορους ρόλους εκτός από την επιτροπή»

Η KatKen δήλωσε: «Θα με δείτε στο Just σε διάφορους ρόλους εκτός από την επιτροπή. Δεν μπορώ να πω περισσότερα. Να χορέψω; Αφού είμαι αγγούρι! Όταν ξεκίνησε το Just έπαιρνε η παραγωγή. Τώρα τον παίρνουν οι ηθοποιοί και οι τραγουδιστές».

Καινούργιου: «Το σκηνικό είναι επιπέδου Eurovision γι’ αυτό έχει επιλέξει και τον Φωκά Ευαγγελινό»

«Το τραγούδι που θα πει είναι πάρα πολύ δύσκολο, δεν το τολμάει κανείς. Όσο για την κυρία Μάρα ήθελε κάτι συγκεκριμένο. Θα είναι με τον Σταν. Εκείνη επιμένει για κάτι πολύ διαφορετικό που θα τρίξουν τα πατώματα. Το σκηνικό είναι επιπέδου Eurovision γι’ αυτό έχει επιλέξει και τον Φωκά Ευαγγελινό» συμπλήρωσε η παρουσιάστρια.

Δείτε αναλυτικά όσα είπε:

Σε αποκαλύψεις προχώρησε όμως και η Βίκυ Σταυροπούλου, η οποία θα βρίσκεται στην κριτική επιτροπή του «J2US», μαζί με τον Σταμάτη Φασουλή, τη Δέσποινα Βανδή και τη Μαρία Μπακοδήμου.

Η γνωστή ηθοποιός εμφανίστηκε μέσω skype στην εκπομπή της κόρης της Δανάης Μπάρκα, «Πάμε Δανάη» και μεταξύ άλλων, της έκανε τη χάρη να της αποκαλύψει ένα ζευγάρι που έκλεισε πρόσφατα με την «Barking Well Media» για τη συμμετοχή του.

Σύμφωνα με τα όσα είπε η Βίκυ Σταυροπούλου, η Σάσα Σταμάτη θα τραγουδά στο φαντασμαγορικό σόου του Νίκου Κοκλώνη, μαζί με τον Θέμη Αδαμαντίδη.

Τι είπε η ηθοποιός για την γνωριμία της με τον Νίκο Κοκλώνη;

Πέραν από τις αποκαλύψεις για το σόου όμως, η Βίκυ Σταυροπούλου μίλησε και για τη γνωριμία της με τον Νίκο Κοκλώνη και τόνισε ότι στην αρχή είχε άλλη γνώμη για εκείνον, αλλά τελικά έκανε λάθος, όπως παραδέχτηκε.

«Πόσο δεν πρέπει να κρίνουμε χωρίς να γνωρίζουμε»

Είπε χαρακτηριστικά: «Είχα τόσο άλλη γνώμη για τον Νίκο Κοκλώνη που όταν με πήραν από το κανάλι και μου είπαν να κάνω ραντεβού μαζί του τους είπε “πάτε καλά; ξέρετε που τηλεφωνείτε;”. Πόσο δεν πρέπει να κρίνουμε χωρίς να γνωρίζουμε».

«Μπήκε στη ζωή μου και θα μείνει, τον αγαπώ»

«Τι τεράστιο μάθημα πήρα. Συνάντησαν τον Νίκο και έχω εντυπωσιαστεί με την καλοσύνη του, το πάθος του για τη δουλειά, την ευγένειά του. Μπήκε στη ζωή μου και θα μείνει, τον αγαπώ», εξήγησε η Βίκυ Σταυροπούλου.

«Είχα μιλήσει με φίλους μου μεγαλογιατρούς ότι δεν θα κάνω θέατρο. Έτσι νιώθω τεράστια χαρά που αρχίζει το Just γιατί θα παρτάρουμε κάθε Σάββατο», είπε επίσης.

Δείτε αναλυτικά όσα αποκάλυψε η ηθοποιός:

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss